Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

#1 Zomerboeken (ont)spannend en inspirerend

Het Kremlin Complot

In Het Kremlin Complet neemt Joel C. Rosenberg ons mee in een razendsnelle politieke thriller over de ontwikkelingen in Rusland. Daarbij laat hij ons verbijsterd achter, nauwelijks beseffend hoe actueel (en volgens sommigen profetisch) hij eigenlijk schrijft. Een bijzonder christelijke thriller voor de vakantie of een heerlijk vrij weekend.

Juist op het moment dat oplopende spanningen tussen Noord Korea en Iran het uiterste vragen van de Amerikaanse president ontstaat een nieuwe onheilspellende dreiging aan de horizon. Marcus Ryker, voormalig geheim agent van de USA en Oleg Kraskin, naaste medewerker van de Russische president staan ieder voor onmogelijke uitdagingen. Kan het kwaad een halt worden toegeroepen? En, welk offer is dit waard.....? De Russische president is koortsachtig bezig de macht in handen te krijgen en zo de oppositie de mond te snoeren. Hij werkt bovendien aan een gewaagde bliksemsnelle militaire aanval die de NAVO uit elkaar kan rukken en Washington en Moskou op de grens van een kernoorlog brengt. Joel Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur die in Israël woont en werkt. Zijn christelijke thrillers worden wel eens omschreven als profetische fictie. Lees en ontdek zelf of dit waar is of niet.

Goodreads geeft 4,32 sterren voor het Kremlin complot van Joel C. Rosenberg

Het Kremlin Complot Rosenberg, Joel C.
€ 22,50
voorraad onbekend
Het meesterwerk

Het Meesterwerk is het nieuwste boek van Francine Rivers. Dit boek is haar nieuwste roman na Verdwaalde ster in 2014 en is een ongedachte liefdesgeschiedenis.

HIJ is overdag een succesvolle schilder die alles heeft wat zijn hartje begeert: rijkdom, vrouwen, roem. 's-Nachts is hij de roekeloze graffitiartiest "the Bird", zijn beruchte alter ego dat zijn carrière te gronde kan richten.

ZIJ is een ongetrouwde moeder met haar eigen issues die hem met tegenzin assisteert. En zij is de enige die ziet hoe alleen hij is.

Een onverwacht liefdesverhaal dat je er aan herinnert dat God zelfs de meest gebroken personen een plek geeft in een prachtig imperfect meesterwerk.

Met deze roman keert Francine Rivers terug naar haar romantische roots, zonder aan diepgang te verliezen.

Twintig jaar geleden omarmde Francine Rivers het geloof in Christus, ook in haar romans en werd één van de grootste namen in de christelijke boeken wereld.

Boeken van Francine Rivers kopen doet u bij Ichthusboekhandel. Haar nieuwste boek het Meesterwerk kunt u nu reeds online reserveren.

Het meesterwerk Rivers, Francine
€ 24,99
voorraad onbekend
Verbonden en vervreemd

Wim Dekker neemt ons in zijn nieuwste boek verbonden en vervreemd, mee naar de thema's rond de God van Paulus op de Areopagus

Hoe kunnen wij in onze seculiere, pluralistische cultuur over God spreken? En welke boodschap hebben we dan? Vragend ie onontkoombaar zijn voor iedereen die missionair actief is.

In zijn bekende rede op de Areopagus citeert Paulus de heidense dichter Aratus. Dat lijkt even een brug te slaan naar zijn hoorders. Wanneer hij echter begint over Jezus en de opstanding, haken de meeste omstanders af.

Waarom vertelt Paulus zo'n heftig , tegendraads verhaal? Om Paulus boodschap te durven delen met onze tijdgenoten, zullen we er eerst zelf door geraakt moeten worden en daar van uit in beweging komen.

Wim Dekker komt opnieuw na zijn bestseller: Tegendraads en bij de tijd, met aanzetten voor het missionaire gesprek in een seculiere context omdat de zendingsopdracht blijvend is.

Dr. Wim Dekker was predikant op verschillende plaatsen binnen de Hervormde Kerk (later PKN) en werkte tot 2015 bij de IZB, de vereniging voor zending in Nederland. Hij is cursusleider van Areopagus, centrum voor contextuele en missionaire verkondiging.

Verbonden en vervreemd Dekker, Wim
€ 19,99
voorraad onbekend