Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Running into Love

Titel : Running into Love
Auteur(s) : Kraayenoord Kees
EAN : 5019282330823
Uitgever :
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Running into Love
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Na het laatste Engelstalige album van Kees Kraayenoord (Case Crayenord) 'Letting go' in 2008 heeft Kees zich vooral bezig gehouden met een gezangen cd en een kerst-cd.

Maar nu is er dan weer een hele nieuwe Engelstalige cd, in Engeland opgenomen en voor het eerst samen met andere artiesten en producers.

Het is een fris en vernieuwend album geworden, hoewel iedereen Kees direct zal herkennen en mensen direct geraakt zullen worden door zijn passie voor God ! Het schijfje bevat 12 nieuwe nummers, waaronder enkele opvallende: 'Ruler over all creation', een lied wat in het Nederlands op een cd van Matthijn Buwalda en in Opwekking staat en ook 'Oh what a mystery' dat al op de 'Waarom kerst 2011' cd staat, beide echter in een compleet nieuwe versie. Kees heeft een fris en aansprekend album weten te maken met een paar intieme aanbiddingsnummers, een paar uptempo songs en een aantal verrassende arrangementen. De cd is gemastered in de wereldberoemde Abbey Road Studio's in London. Volgens de uitgever Kingsway zullen vele liedjes van deze cd's wereldwijd en in veel kerken gezongen gaan worden en dat is nu precies wat Kees zo graag wil: door zijn muziek mensen in aanbidding dichtbij God te brengen.

Productspecificaties
EAN : 5019282330823
Auteur(s) : Kraayenoord Kees
Verschenen : Maart 2012
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht