Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

God van leven CD

Titel : God van leven CD
Auteur(s) : Sela
EAN : 5061337111123
Uitgever :
Prijs : € 16,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
God van leven CD
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

God van Leven is de nieuwe CD voor 2018 van Sela. Een prachtig uitgewerkte studio CD die je zeker wilt horen. Reserveren kan volop bij Ichthusboekhandel. (Gratis verzending)

Op de voorkant van de nieuwe Sela-cd, die eind januari 2018 verschijnt, staat een olijftakje. Van oudsher een symbool van vrede en voorspoed. Op verschillende plekken in de Bijbel is er een verwijzing naar te vinden. Het eerste moment is bij Noach. Een duif brengt een olijfblad de ark binnen. Het leven keert terug, God herstelt de band met ons mensen.Vrede en nieuw leven. Het zijn twee belangrijke thema's die in de liederen van 'God van leven' voorkomen. Door de eeuwen heen geeft de God van leven in Jezus Christus ons een teken. Elke dag, in voor- en tegenspoed, is een door God gegeven nieuw begin.

Tracklist God van Leven:

1. Kyrie 2. Samen eten wij 3. Met één hart en stem 4. Verlangen 5. Alfa en omega 6. Jezus leidt Zijn kerk 7. God, U bent mijn God 8. Zegen voor de kinderen 9. Voor het goede van het land 10. Kom met vrede 11. Een weg naar U 12. God van leven 13. Uw naam 14. Alles voor Hem 15. Avondlied 16. Geef ons vrede (Dona nobis pacem)De nieuwste CD van SELA kunt u nu reeds kopen bij Ichthusboekhandel. Aflevering direct na verschijning.

Productspecificaties
EAN : 5061337111123
Auteur(s) : Sela
Verschenen : Januari 2018
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht