Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Cornerstone (DVD)

Titel : Cornerstone (DVD)
Auteur(s) : Hillsong Live
EAN : 5099962442428
Uitgever :
Prijs : € 18,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Cornerstone (DVD)
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Hillsong Church bracht op 2 juli 2012 een nieuw live-album uit met de titel 'Cornerstone'.

De muziek van de Australische Hillsong kerk heeft wereldwijd een enorme invloed. Hun bereik is indrukwekkend: In totaal meer dan 11 miljoen albums verkocht en ruim 1,5 miljoen fans op Facebook.

In geestelijk opzicht is de impact van de aanbiddingsmuziek van de Aussies nog veel groter: Volgens schattingen worden de Hillsong nummers wekelijks door meer dan 40 miljoen mensen in kerken en gemeenten gezongen. Het doel is om door middel van nieuwe songs een wereldwijde verbinding te maken met het Lichaam van Christus. Daarnaast spreken de teksten mensen op een persoonlijke manier aan en dit ongeacht de omstandigheden waarin men zich bevindt.

"Cornerstone" is het eenentwintigste
album van Hillsong. Deze nieuwe CD werd live opgenomen in de Allphones Arena in het Olympic Park in Sydney, Australië. De worship dienst - waar 11 nieuwe songs werden gepresenteerd - werd geleid door Reuben Morgan, Joel Houston, Darlene Zschech, het Hillsong Worship Team en tienduizenden concert bezoekers.

De titel van dit project is gebaseerd op de tekst uit Efeze 2:20: 'gebouwd op het fundament van de apostelen en profeten, waarvan Jezus Christus Zelf de hoeksteen is'.

Een bijzonder fraaie song is 'Beneath The Waters (I Will Rise)', dat ondermeer door Brooke Fraser (samen met haar man Scott Ligterwood) werd geschreven. Het project is verkrijgbaar als CD; Deluxe CD (met 3 extra songs); DVD en Blu-Ray (met extra songs, DVD en een CD). "Cornerstone" werd ondermeer geïnspireerd door de ramp in Noorwegen (2011), waarbij meer dan 70 onschuldige jonge slachtoffers de dood vonden. 'When you write songs that people sing as part of their worship to God there is a bit of your soul that shares the aches of those around you', aldus Reuben Morgan.

Productspecificaties
EAN : 5099962442428
Auteur(s) : Hillsong Live
Verschenen : Juni 2012
Conditie : Nieuw
Velden met een * zijn verplicht