Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Live in Miami (2-CD)

Titel : Live in Miami (2-CD)
Auteur(s) : Hillsong United
EAN : 5099994623529
Uitgever :
Prijs : € 15,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Live in Miami (2-CD)
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Al meer dan tien jaar is Hillsong United één van de meest toonaangevende acts van pop/rock praise & worship muziek.

Vanaf 2006 is de band bezig met een wereld tour, die de aussies inmiddels naar zes continenten in 42 landen bracht. Naar aanleiding van het in 2011 uitgebrachte album “Aftermath” (2e studio CD) bezocht de band 12 hoofdsteden in Noord Amerika. De concerten werden vooraf aangekondigd op hun facebook site, waarop meer dan 2,5 miljoen vrienden zich hebben aangemeld. Ze traden ondermeer op in bekende podia als het Nokia Theatre (Los Angeles), de Roseland Ballroom (New York City) en de Bank United Centre (Miami).

In de Sears Centre Arena (Chicago) werd het grootste evenement gehouden tot nu. Daar traden onder meer ook eerder bekende artiesten als Billy Joel, Elton John en the Eagles op. Van het concert in de American Airlines Arena in Miami, Florida werden de schitterende opnames gemaakt voor het 12e live album van de groep. Op het uit 2 cd's bestaande project “Aftermath: Live in Miami” staan maar liefst 22 songs, waaronder schitterende uitvoeringen van bekende nummers als: 'Mighty To Save', Hosanna', 'Aftermath' en 'Search My Heart'.

Bij het zien van de beelden en het beluisteren van de muziek wordt duidelijk dat Hillsong unieke muziek maakt waarmee men verbinding maakt met de kerken onderling en met individuen en uiteindelijk tussen mensen over de hele wereld met God.

De aanbiddingsleiders op “Live In Miami” zijn ondermeer Joel Houston, Jad Gillies en Jonathon “JD” Douglass. Ze worden bijgestaan door een groot team van muzikanten, voorgangers en songwriters die hun gemeenschappelijke passie voor God willen communiceren.

Dit geweldige concert is naast de Cd Box (2 Cd's en een inlaycard met 12 pagina's), ook verkrijgbaar als CD/DVD, DVD en Blu-ray.

Productspecificaties
EAN : 5099994623529
Auteur(s) : Hillsong United
Verschenen : Februari 2012
Conditie : Nieuw
Velden met een * zijn verplicht