Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

War Room (DVD)

Titel : War Room (DVD)
Auteur(s) : Film
EAN : 8712609647723
Uitgever :
Prijs : € 6,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
War Room (DVD)
(3 beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Tony en Elizabeth Jordan hebben het voor elkaar – geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld valt uit elkaar onder de druk van hun falend huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wendingwanneer Elizabeth een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een “war room” moet opzetten om te bidden voor haar gezin. Terwijl Elizabeth voor haar gezin vecht, komen Tony's verborgen worstelingen aan het licht. Tony moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara's overtuiging, dat overwinningen niet toevallig zijn, bewezen wordt. De bekroonde bedenkers van Fireproof en Courageous komen met WAR ROOM, een meeslepend drama met hartverwarmende humor. De film werd nummer één in Amerikaanse bioscopen en kreeg buitengewone commentaren van bezoekers van alle leeftijden.

Productspecificaties
EAN : 8712609647723
Auteur(s) : Film
Verschenen : Maart 2016
Conditie : Nieuw
Velden met een * zijn verplicht
Actiefilm!!
Recensie door: Gerard Boon

Deze film is een echte "Actiefilm" niet door zijn flitsende beelden maar door het verhaal wat verteld wordt. De film nodigt uit om actie te nemen! De mensen die de film ook zagen merkten op; Ik denk dat ik ga verbouwen! Of " ja ik heb nog wel een lege kast."
Wat hiermee bedoeld wordt zal je helemaal duidelijk worden als je deze echte gezinsfilm bekijkt! Maar een waarschuwing is op zijn plaats; Actie is onontkoombaar!
Prima film voor gezin en gebedsgroep.

Een grotere kracht dan je denkt
Recensie door: Frits Lourens

Zou gebed misschien een grotere kracht zijn dan je denkt?
Die vraag wordt helder verbeeld en positief beantwoord. In de concrete invulling zullen sommigen zich geheel herkennen, anderen deels niet.
Dat "de vrede Gods die alle verstand te boven gaat" aan verandering in omstandigheden voorafgaat komt wel duidelijk uit de verf.
Toen ik de film bekeek dacht ik herhaaldelijk aan een woord uit Exodus: "De Here zal voor u strijden en gij zult stille zijn". Het verhaal biedt een waardevolle handreiking om deze attitude op te pakken en daarin te groeien.

Indrukwekkend en bemoedigend
Recensie door: Maaike

Een zeer indrukwekkende film over geestelijke strijd en het machtige wapen dat God ons daarin gegeven heeft: het gebed.
Het huwelijk van Tony en Elisabeth dreigt op de klippen te lopen. Elisabeth leert een oudere dame kennen, Miss Clara Williams. Deze laat Elisabeth met andere ogen naar de problemen in haar huwelijk kijken. Achter de zichtbare ruzies en conflicten schuilt een andere, weliswaar op het eerste oog onzichtbare, realiteit. Namelijk het werk van de duivel, die probeert hun huwelijk te vernietigen en van God los te trekken. Deze strijd kan alleen gewonnen worden op de knieën in de 'war room'.
De film geeft een bemoedigende boodschap mee: God heeft ons een geweldig wapen in handen gegeven. En met dat wapen kan Hij de strijd verrassende wendingen geven.
'War room' is een film die je niet los laat, maar om een vervolg, een persoonlijke reactie vraagt. Hoe ziet mijn 'war room' er uit?
(O ja, Miss Clara Williams is onmiskenbaar de sympathiekste en grappigste speler in deze film ;-)