Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Daar ruist langs de wolken

Titel : Daar ruist langs de wolken
Auteur(s) : Country Trail Band & friends
EAN : 8716758006394
Uitgever :
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Daar ruist langs de wolken
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Daar ruist langs de wolken is een CD met maar liefst 28 instrumentals: 26 bekende stukken uit de bundel van Johannes de Heer en 2 bonustracks.

Achttien muzikanten werkten mee aan dit album van de Country Trail Band & Friends. Natuurlijk is de sfeer duidelijk country, maar de gastmuzikanten uit de klassieke muziek, pop, country en gospel zorgen voor volop variatie. Wat te denken van het aantal solo-instrumenten dat op het album te horen is: pedal-steel, dobro, viool, mandoline, panfluit, elektrische en akoestische gitaar, piano, orgel, banjo, mondharmonica, keyboards, accordeon en autoharp.

De Country Trail Band heeft een lange band met het repertoire uit de bundel van Johannes de Heer. Toen de groep in 1992 haar eerste country CD uitbracht, stond daarop een instrumentale uitvoering van Welk een vriend is onze Jezus.

Daarna kwam in 2000 het album Tel uw zegeningen uit met liederen uit de bundel. Het werd met afstand de meest populaire CD van de Country Trail Band. Daarna volgden de DVD Breng dank en het dubbelalbum Breng het licht. Die allereerste instrumental bracht platenproducent Jan Quintus Zwart op het idee voor een instrumentaal album.

Daar ruist langs de wolken is prima geschikt om ontspannen naar te luisteren op de achtergrond terwijl u in de auto zit of aan het werk bent. Ook kunt zelf meezingen. Daarom staan de teksten in het boekje. De band en de muzikale vrienden hebben met veel plezier en toewijding aan dit album gewerkt.

Daar ruist langs de wolken bevat muziek die God verheerlijkt en mensen bemoedigt.

Productspecificaties
EAN : 8716758006394
Auteur(s) : Country Trail Band & friends
Verschenen : Februari 2016
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht