Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Opwekking CD 36

Titel : Opwekking CD 36
Auteur(s) : Opwekking
EAN : 8718531590045
Uitgever :
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Opwekking CD 36
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Twaalf prachtige liederen voor bijzondere momenten.

De liederen over onderwerpen als avondmaal. troost, Israël en de doop, zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in bijzondere diensten.

Opwekkingsliederen 36 met de nummers 735 - 746, volgt de reguliere nummering. Van de nieuwe liederen zijn ook tekstuitgaven en muziekboeken verkrijgbaar.

Dit jaargetijde is een bijzonder moment om een nieuwe CD met Opwekkingsliederen te lanceren! Deze CD 36 uit de serie Opwekkingsliederen is dan ook niet zomaar een CD met nieuwe liederen, zoals we elk jaar rond Pinksteren uitbrengen, maar een CD met liederen voor bijzondere momenten. Het zijn twaalf prachtige liederen die vanwege hun specifieke karakter niet direct in aanmerking komen voor een plaatsje op de 'gewone' CD, maar waar wel veel vraag naar is. De liederen over onderwerpen als avondmaal, opdragen van een kindje, lijden, troost, Israël en de doop, zijn bij uitstek geschikt voor gebruik tijdens bijzondere diensten, maar zijn ook heel mooi om thuis naar te luisteren.

De artistieke productie van deze CD is in handen van Elisa Krijgsman, en bevat solo's van o.a. Eveline Cocu en Anne Wiersma.

Tracklist:

735 Als de berg Sion
736 Wij zegenen jou
737 Aan uw tafel
738 Als ik huil
739 Sta op – een gebed om ontferming
740 Jij lieve, kleine schat
741 Als een vuur van binnen
742 Dit is het Lam
743 Reddingslied
744 Vrede voor Jeruzalem
745 Hoe lang?
746 Zo zegent Hij jou

Stichting Opwekking organiseert jaarlijks een conferentie in Biddinghuizen. Oorspronkelijk gestart als de Vierhouten-conferentie is het nu een jaarlijks evenement, waar duizenden mensen komen en gemeenschappelijk hun geloof beleven.

Bij de start van deze conferentie verschijnt al jarenlang een nieuwe muziekbundel, waarin nieuwe liederen opgenomen zijn, voor de gemeente. Deze opwekkingsbundel neemt in de Evangelische gemeenten een belangrijke plaats in, maar wordt ook in steeds meer kerken gezongen. Het is dan ook met recht een interkerkelijke liedbundel geworden, die door honderdduizenden gebruikt wordt.

Al het materiaal wat tegelijkertijd verschijnt, zoals de muziekuitgaven, de gitaarakkoorden en de groot-letter uitvoeringen is vanaf vrijdag 17 mei verkrijgbaar bij de Ichthusboekhandel in uw regio. Voor u naar de conferentie gaat kunt u zo al mee zingen en de nieuwe liederen leren kennen.

Productspecificaties
EAN : 8718531590045
Auteur(s) : Opwekking
Verschenen : November 2012
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht