Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Mysterie van Christus

Titel : Mysterie van Christus
Auteur(s) : Nee
EAN : 9780736313872
Uitgever :
Prijs : € 6,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Mysterie van Christus
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Wie is God, Dit is het belangrijkste mysterie in het universum, terwijl velen trachten dit unieke en duurzame vraagstuk op te lossen, bevindt het ware antwoord zich uitsluitend in de persoon van Jezus Christus.

Toch leidt de oplossing van dit vraagstuk ons tot nog een ander ondoorgrondelijk mysterie, namelijk de vraag: Wie is Christus

Om God te kennen , moeten we Christus kennen, die zowel de definitie als de uitleg , maar ook de uitdrukking van het wezen van God is.

Om Christus te kennen, moeten we de gemeente kennen, die op haar beurt de definitie, uitleg en uitdrukking van Christus is in een door zonde beschadigde wereld is.

Christus te kennen is niet slecht een zaak van de individuele christen, omdat Christus inmiddels is verhoogd in de gemeente, Zijn Lichaam. In de gemeente is er sprake van verzorging, bescherming, beperking en bediening.

In het mysterie van Christus, beschrijft Watchman Nee, op een zeer praktische basis, hoe elke christen de realiteit van de gemeente als de openbaring van het mysterie van Christus, kan leren kennen en ervaren.

Productspecificaties
EAN : 9780736313872
Auteur(s) : Nee
Taal : English
Onderwerp : Godsdienstwijsbegeerte en ethiek
Verschenen : September 2018
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht