Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Herders, Huurlingen rn Dictators:

Titel : Herders, Huurlingen rn Dictators:
Auteur(s) : Robinson, Tavares D.
EAN : 9781734968101
Uitgever : Watchman Publishing LLC
Prijs : € 18,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Herders, Huurlingen rn Dictators:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Van Tavares D. Robinson verscheen nu het boek: Herders, Huurlingen en dicatators, hoe ontdekken we het verschil. Een indringend boek over de vraag hoe we omgaan met dwaalleraars en manipulators in de gemeente van Christus.

or alle generaties heen hebben valse profeten en onoprechte leraren voorgedaan alsof ze het beste voor hadden met Gods volk. Ze beweren dat ze menselijke instrumenten zijn die directe woorden van de Heer ontvangen hebben door de Heilige Geest. Maar uiteindelijk vertegenwoordigen ze God niet en doen ze de schapen kwaad, vaak tot op het punt dat het hen hun zielen kost.

Wie zijn deze bedrieglijke herders en hoe kunnen we een echte herder onderscheiden van wolven in schaapskleren? Dat is de vraag die Pastor Tavares Robinson verkent in Herders, Huurlingen en Dictators: hoe ontdekken we het verschil?

In deze nieuwe editie ter ere van het tienjarig bestaan van het boek, neemt Pastor Robinson de lezer mee op een reis door de Bijbel, wanneer hij veel van de moeilijkste vraagstukken behandelt als het gaat om oneerlijke herders: Is het Bijbels om onze christelijke leiders te beoordelen? Hoe kunnen christenen on-Bijbels onderwijs onderscheiden en werkelijk weten wanneer een herder hen de verkeerde weg op leidt? Wat zijn de meest voorkomende karakteristieken en boodschappen van valse herders? Hoe komen het welvaartsevangelie, het 'offer van de eerstelingen' en andere veel voorkomende boodschappen van kansels van over de hele wereld overeen met de Schrift en het evangelie van Christus?

Dit boek, dat de ogen opent, zal schadelijk onderwijs ontmaskeren en lezers helpen om in Gods wonderlijke licht te komen waar werkelijke genezing, bemoediging en herstel is.

"Om doelgericht te zijn moet de boodschap van de prediker levend zijn; het moet waarschuwen, opwekken en uitdagen. Het moet Gods stem zijn van vandaag voor een specifiek volk."
- A.W. Tozer

Productspecificaties
EAN : 9781734968101
ISBN : 1734968109
Auteur(s) : Robinson, Tavares D.
Taal : English
Onderwerp : Theologie
Uitgever : Watchman Publishing LLC
Druk : 1
Conditie : Nieuw
Pagina's : 190
Velden met een * zijn verplicht