Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Leren Wat Liefde Is

Titel : Leren Wat Liefde Is
Auteur(s) : Baker, Heidi/Baker, Rolland
EAN : 9783940188670
Uitgever :
Prijs : € 4,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Leren Wat Liefde Is
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Passie & Compassie: Het Hart van het evangelie
Dit verhaal gaat verder waar Rolland en Heidi′s vorige boek - The Hungry Always Get Fed (De hongerige wordt altijd gevoed, alleen verkrijgbaar in het Engels) - ophield, en omvat vijf jaar uit IRIS Ministries - een roetsjbaan vol hoogtes en dieptes, verbazingwekkende wonderen en overweldigende nood.

Verweven in het verhaal zit onderwijs van Rolland en Heidi, waarin druppelsgewijs de wijsheid wordt doorgegeven van alles wat de Bakers, binnen 30 jaar zending en planten van kerken, hebben geleerd over het hart van het evangelie.

Meer dan enig ander boek van hen geeft dit boek het hart weer van wat Rolland en Heidi geleerd hebben van de heilige Geest en daarna hebben toegepast. Zij delen hun kernwaarden - eenvoudig, controversieel en niet-optioneel - in de loop der tijd getest en gebruikt, die toegepast moeten worden binnen elke zendingscontext om succesvol te zijn. Een uitdagend en inspirerend boek!

Over de schrijvers:

ROLLAND & HEIDI BAKER zijn de oprichters en directeuren van IRIS Ministries en zijn al 30 jaar zendelingen. Zij hebben gerichte stappen ondernomen om zich te vereenzelvigen met de armsten van deze wereld en zijn bekend geraakt omdat zij ′stilhouden bij de enkeling′. Nadat zij vele jaren enkel en alleen in Mozambique hebben gediend, reizen Rolland en Heidi nu de hele wereld over en onderwijzen zij anderen over de eenvoud van ′passie en compassie?′in de bediening van het evangelie.

Productspecificaties
EAN : 9783940188670
Auteur(s) : Baker, Heidi/Baker, Rolland
Taal : German
Verschenen : Juni 2013
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht