Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijna-elke-dagboek voor leraren

Titel : Bijna-elke-dagboek voor leraren
Auteur(s) : Robbe, Rolf
EAN : 9789023902225
Uitgever : Boekencentrum B.V.
Prijs : € 9,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Bijna-elke-dagboek voor leraren
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Werken in het onderwijs is elke dag weer een uitdaging. In de omgang met leerlingen, collega's en ouders kun je veel van je capaciteiten kwijt. Dat vraagt inspiratie, inzet en inhoud.

Juist bij zo'n beroep is het dagelijks omgaan met God van groot belang. Wie zich niet laat voeden, kan zelf ook geen anderen voeden. Dit dagboek wil jou als leraar, leerkracht of docent helpen het dagelijks moment met God vorm te geven.

Werken in het onderwijs geeft ook veel. Je ontmoet soms Christus in je leerlingen. Je ziet hun groei en ontwikkeling en ontvangt vertrouwen van collega's en ouders. Het is goed God ook dagelijks in al die zegeningen te betrekken. Dit dagboek wil je daarbij helpen.
Voor veel werkers in het onderwijs valt het niet mee om dagelijks een moment van bezinning te creëren. Met dit dagboek kun je dat wel. Het biedt overdenkingen voor vijf dagen in de week en 40 weken in het jaar.
Het dagboek is opgebouwd rond 4 thema's: leven met God in je werk, omgaan met mensen in en om de school, een bijbelse persoon die ook een opvoed- of leertaak had, een schoolvak.
Naast persoonlijke stille tijd kan het Bijna-elke-dagboek ook uitstekend gebruikt worden bij een weekopening of -sluiting of een vergadering met collega's.

Productspecificaties
EAN : 9789023902225
Auteur(s) : Robbe, Rolf
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Boekencentrum B.V.
Verschenen : Maart 2012
Uitvoering : E-boek
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht