Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De eindstrijd

Titel : De eindstrijd
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
EAN : 9789023914839
Uitgever : Mozaiek
Prijs : € 9,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De eindstrijd
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Joel Rosenberg schreef 5 bloedstollende, internationale thrillers over de wereld aan de vooravond van de Apocalyps. Terroristische aanslagen, de bouw van de Derde Tempel in Jeruzalem, kernwapens in Rusland en Iran, bloedbaden in Irak en de Verenigde Staten leiden tot grote mondiale spanningen. De Amerikaanse veiligheidsadviseur Jon Bennett en zijn collega Erin McCoy gaan samen de strijd aan. Is het einde van de geschiedenis nabij? Welke rol spelen eeuwenoude bijbelse profetieën?

De olieprijs schiet naar een recordhoogte. In Irak staat een nieuwe dictator op, terwijl in Israël de laatste hand wordt gelegd aan de Derde Tempel.
Terwijl de wereld op tal van plaatsen op springen staat, loopt de tweede termijn van de Amerikaanse president James MacPherson ten einde. De verkiezingsstrijd ontwikkelt zich tot een van de spannendste 'Witte Huis-wedlopen' in de Amerikaanse geschiedenis.
Als de campagne zo hard wordt dat er werkelijk klappen vallen, komt aan het licht dat er een terroristische aanslag in voorbereiding is. De gevolgen van deze aanslag zouden catastrofaal zijn, en een van de presidentskandidaten is erbij betrokken. Maar wie?
Dan raken de zaken in een stroomversnelling. De agenten van de geheime dienst jagen op een nietsontziende terrorist. Kunnen zij de dood van ontelbaar veel mensen voorkomen?

Joel C. Rosenberg werkte als veiligheidsadviseur en communicatiestrateeg voor 5teve Forbes en de Israëlische premier Benjamin Nethanyahu. De Twaalfde Imam is zijn zesde thriller.

Productspecificaties
EAN : 9789023914839
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Uitgever : Mozaiek
Verschenen : April 2012
Uitvoering : E-boek
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht