Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Open vuur

Titel : Open vuur
Auteur(s) : Hynd, Noel
EAN : 9789023917915
Uitgever : Mozaiek
Prijs : € 4,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Open vuur
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Alexandra LaDuca is slim, sterk, en houdt zelfs als ze onder vuur ligt het hoofd koel. Maar wanneer ze naar Caïro reist om daar te onderzoeken wat er gebeurd is met haar vroegere mentor raakt ze gevangen in een bizar en dodelijk dubbelspel..

Om haar mentor te vinden moet Alexandra zichzelf in de onderwereld van Egypte begeven; een gemeenschap van dieven, moordenaars, spionnen en islamitische fundamentalisten. Ze raakt betrokken bij de explosieve internationale politiek van het moment, zoals de verhoudingen tussen Arabische landen en Amerika. Haar nieuwe, gedwongen partner is dubbelspion Voltaire, een van de meest schimmige en invloedrijke leden van de onderwereld in Cairo. Hynd trekt de lezer onherroepelijk deze intrigerende en ondoorgrondelijke wereld binnen en bouwt de spanning steeds verder op. Zal Alex de raadsels op tijd kunnen oplossen?.

Noel Hynd is een veelgeprezen auteur van thrillers waarvan er wereldwijd miljoenen verkocht zijn. Bij Mozaïek verschenen eerder van hem de succesvolle thrillers Koud Vuur en Spaans Vuur.

Productspecificaties
EAN : 9789023917915
Auteur(s) : Hynd, Noel
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Uitgever : Mozaiek
Verschenen : Maart 2012
Uitvoering : E-boek
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht