Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Stuifzand

Titel : Stuifzand
Auteur(s) : Verweerd, Joke
EAN : 9789023920212
Uitgever : Mozaiek
Prijs : € 9,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Stuifzand
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Nadat Paula Sterrenbos op haar zeventiende bevalt van een dochter, vertrekt ze naar Toronto. Haar dochter Julia laat ze achter bij haar moeder Christa en haar stiefvader Jan.

Het weinige contact dat Paula met hen heeft, blijft oppervlakkig: alles draait om het bedrijf. Wanneer Jan na twaalf jaar op mysterieuze wijze verongelukt, neemt zijn zoon Jelle tijdelijk de leiding over het bloembollenbedrijf.
Christa moet kort daarna een operatie ondergaan, en Paula komt naar Nederland om het gezin draaiend te houden. Na twaalf jaar van afstand is toch het verlangen ontstaan om haar dochter te leren kennen.
Intussen wordt het testament van Jan geopend, en dat blijkt, naast zakelijke onthullingen, ook schokkende privégegevens te bevatten. Jelle voelt zwaar de verantwoordelijkheid op zijn schouders drukken: hij wil niet nog meer kapotmaken in het toch al zo kwetsbare gezin. Kiest hij voor de woede, of is het toch de liefde die uiteindelijk troost zal bieden?

Opnieuw een roman van een geliefde en gewaardeerde auteur die het klein menselijk drama steeds weer trefzeker weet te schetsen

Productspecificaties
EAN : 9789023920212
Auteur(s) : Verweerd, Joke
Taal : Nederlands
Onderwerp : Literaire roman, novelle
Uitgever : Mozaiek
Verschenen : Juni 2012
Uitvoering : E-boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 351
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht