Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Daniel

Titel : Daniel
Auteur(s) : Tramper, Niek
EAN : 9789023927198
Uitgever : Boekencentrum
Prijs : € 14,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Daniel

durf te vertrouwen

(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

In de serie Luisterend leven van Niek Tramper een bijbelstudieboek over Daniel. Daniël is een bijbelboek vol hoop. Het is een voorbode van het herstel van een natie en de aankondiging van Gods vrederijk dat zeker komt.

Daniël helpt ons de verwarrende realiteit van het leven in Babel anno 2013 onder ogen te zien. Dit boek is een uitnodiging om het geloof in de levende God te blijven volhouden en verantwoordelijkheid te dragen voor de samenleving.

Het toont de geestelijke realiteit achter het politieke machtsspel en laat zien dat bidden, lijden en verantwoordelijkheid dragen niet tevergeefs zijn.

Dit bijbelstudieboek in de serie 'Luisterend leven' daagt uit om opnieuw te durven vertrouwen, geeft daarbij een inspirerende uitleg en biedt een actuele handreiking om te leven met God midden in de wereld.

Een van de meest populaire bijbelstudie boeken voor kringenwerk.

Productspecificaties
EAN : 9789023927198
Auteur(s) : Tramper, Niek
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Reeks : Luisterend leven
Uitgever : Boekencentrum
Verschenen : November 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 120
Afmetingen : 200 x 125 x 14 mm
Gewicht : 181 gram
Velden met een * zijn verplicht
persoonlijk en voor groepen
Recensie door: MA V.

Prachtige bijbelstudies over het boek Daniël! Zelf heb ik het boekje gebruikt voor mijn persoonlijke stille tijd, maar de opzet is zodanig dat het eigenlijk nog beter geschikt is voor gebruik in bijbelkringen. De auteur verstaat de kunst om enerzijds kort, bondig maar toch gedegen uitleg te geven van een bijbelgedeelte en tegelijk een vertaalslag te maken naar het persoonlijk leven van de gelovige en naar de gemeente. Wat me vooral aanspreekt is dat de auteur oog heeft voor de moderne tijd en cultuur en steeds een goede verbinding weet te maken tussen de wereld om ons heen en de eeuwenoude bijbelse boodschap. Aanbevolen!