Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Eenzaamheid

Titel : Eenzaamheid
Auteur(s) : Abbema, Aukelien van
EAN : 9789023927617
Uitgever : Boekencentrum
Prijs : € 9,90
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Eenzaamheid
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Eenzaamheid is een taboe in onze maatschappij. Niemand geeft graag toe dat hij zich eenzaam of alleen voelt. Maar God laat zien dat je in goed gezelschap bent in de woestijn. En dat je er oases kunt ontdekken van rust en vrede, en mogelijkheden om dieper in Hem te wortelen.

Eenzaamheid wordt in onze maatschappij gezien als iets dat uitgebannen dient te worden. Toch kunnen juist eenzame momenten je een dieper inzicht geven in wie God is. In dit deel van de Essentials-serie schrijft Aukelien van Abbema over eenzaamheid en de parels die daarin te ontdekken zijn. Aan de hand van Bijbelse voorbeelden, zoals David, Hagar, Elia en Jezus, neemt de auteur je mee op reis door de woestijn. Ze laat zien hoe zwaar eenzaamheid kan zijn en hoe je teruggeworpen wordt op God en op jezelf. Ze gaat hierbij geen taboes uit de weg.
Met verdiepingsvragen.

Essentials: een serie voor vrouwen over dingen die er toe doen.

Essentials is een serie door en voor vrouwen van nu. Essentials biedt down-to-earth studies over de hemelse, de essentiële dingen van het leven. Eigentijdse onderwerpen die vanuit de Bijbel en de christelijke traditie belicht worden zijn bijvoorbeeld: perfectionisme, vreugde, geduld, dankbaarheid, Vader God, vertrouwen, rust, geestelijke strijd, eigenwaarde. De vrouwelijke (veelal jonge) auteurs van de serie beschrijven situaties vanuit hun eigen leven, die alledaags en praktisch zijn. Op een laagdrempelige
wijze worden vrouwen geïnspireerd en uitgedaagd om in alles met God te leven. Deze veelbelovende serie zal vrouwen van binnen en buiten de kerk aanspreken – jong en oud.

Eerder verschenen Vreugde vinden (Nynke Dijkstra-Algra) en Geloof en je werk (Margriet Westers). Toekomstige titels worden onder andere geschreven door: Martine van Blaaderen, Arenda Haasnoot, Janneke Burger, Tineke de Groot, Margriet Ledin en
Marije Vermaas, die ook de eindredactie over deze serie voert.

Productspecificaties
EAN : 9789023927617
Auteur(s) : Abbema, Aukelien van
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Reeks : Essentials je geloof leven
Uitgever : Boekencentrum
Verschenen : April 2014
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 96
Afmetingen : 200 x 125 x 10 mm
Gewicht : 125 gram
Velden met een * zijn verplicht