Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vriendschap

Titel : Vriendschap
Auteur(s) : Dekker, Leantine
EAN : 9789023927792
Uitgever : Boekencentrum
Prijs : € 11,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Vriendschap
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Onze tijd draait om netwerken: contacten die de moeite waard zijn en ons verder helpen. In al die netwerken spelen vrienden een grote rol. Vrienden met wie je kunt delen, lachen en huilen, maar ook: samen geloven.

Vrienden zijn onmisbaar. Toch is een vriendschap sluiten en onderhouden niet altijd even gemakkelijk. Wat is een goede vriend precies en hoe kun je een goede vriend zijn? In deel 4 van de Essentials-serie neemt theologe Leantine Dekker je mee op een tocht langs vriendschappen in de Bijbel. Denk bijvoorbeeld aan de vriendschap tussen Jezus en Lazarus of David en Jonatan. Kunnen ze ons inspireren om na te denken over onze eigen vriendschappen? De verdiepingsvragen in elk hoofdstuk sporen aan om met vriendinnen over dit thema verder te praten.

Essentials: een serie voor vrouwen over dingen die er toe doen.

Essentials is een serie door en voor vrouwen van nu. Essentials biedt down-to-earth studies over de hemelse, de essentiële dingen van het leven. Eigentijdse onderwerpen die vanuit de Bijbel en de christelijke traditie belicht worden zijn bijvoorbeeld: perfectionisme, vreugde, geduld, dankbaarheid, Vader God, vertrouwen, rust, geestelijke strijd, eigenwaarde. De vrouwelijke (veelal jonge) auteurs van de serie beschrijven situaties vanuit hun eigen leven, die alledaags en praktisch zijn.

Op een laagdrempelige wijze worden vrouwen geïnspireerd en uitgedaagd om in alles met God te leven. Deze veelbelovende serie zal vrouwen van binnen en buiten de kerk aanspreken – jong en oud.

Eerder verschenen Vreugde vinden (Nynke Dijkstra-Algra) en Geloof en je werk (Margriet Westers). Toekomstige titels worden onder andere geschreven door: Martine van Blaaderen, Arenda Haasnoot, Janneke Burger, Tineke de Groot, Margriet Ledin en
Marije Vermaas, die ook de eindredactie over deze serie voert.

Leantine Dekker (1976) is theoloog en werkt als onderwijscoördinator, mentor en docent op Bijbelschool De Wittenberg. Ze was medeauteur van de cursus Geloven met het hart. Daarnaast schrijft ze voor het blad Jente een column over geloofsopvoeding.

Productspecificaties
EAN : 9789023927792
Auteur(s) : Dekker, Leantine
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Reeks : Essentials je geloof leven
Uitgever : Boekencentrum
Verschenen : April 2014
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 96
Afmetingen : 200 x 125 x 10 mm
Gewicht : 125 gram
Velden met een * zijn verplicht