Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Handboek voor gebed

Titel : Handboek voor gebed
Auteur(s) :
EAN : 9789023928652
Uitgever : Boekencentrum
Prijs : € 24,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Handboek voor gebed

bezinning en handreiking voor de praktijk

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Alles over gebed in één boek: informatie, bezinning en vooral uitnodiging om het eigen gebedsleven een nieuwe impuls te geven.

Het gebed is de adem van de kerk en van een wandel met God. 'Wat het voedsel is voor het lichaam, is het gebed voor de ziel', aldus de oude Joodse denker Jehoeda Halevi.

Dit handboek biedt inspiratie om het gebedsleven te vernieuwen, zowel in de binnenkamer als in de grotere verbanden van kerk en gemeente. Het is zowel bezinnend als uitnodigend voor de praktijk. Op een verfrissende manier worden oude en nieuwe vragen rond het gebed aan de orde gesteld. Door de kerkelijke breedte van de auteurs en de veelheid aan invalshoeken biedt dit boek een rijk geschakeerd palet en een schat aan informatie.

Jan Minderhoud is theoloog en actief in de gebedsbeweging, met name vanuit het Evangelisch Werkverband. Verder heeft hij een praktijk als supervisor, coach en counselor en is hij betrokken bij het pastoraat voor bevrijding en genezing.

Met medewerking van: o.a. ds. M.D. Geuze, dr. Theo van Campen, ds. Klaas van de Kamp, prof. dr. Jan Hoek, Lucré de Man-van Putten, ds. Ron van der Spoel, Matthijs Vlaardingerbroek en ds. Lex Boot.

"Handboek voor Gebed, ik ben er rijker van geworden. Of misschien juist armer, omdat ik meer dan ooit besef dat we niet eens kunnen bidden, omdat we toch vooral arme bedelaars zijn en blijven. We stamelen en prevelen maar wat, en soms zijn we helemaal uit het lood geslagen (mooi hierover in hst 5 door Jan Hoek). Maar de Geest is het die onze zwakheid te hulp komt en dan scheurt de hemel weer open." Eindredacteur Jan Minderhoud in zijn blog over het Handboek voor Gebed. Klik hier om de volledige blog te lezen.

Klik hier om het handboek in te zien.

Productspecificaties
EAN : 9789023928652
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Boekencentrum
Verschenen : Mei 2015
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 240
Afmetingen : 223 x 146 x 26 mm
Gewicht : 453 gram
Velden met een * zijn verplicht