Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Israel en de Palestijnse gebieden

Titel : Israel en de Palestijnse gebieden
Auteur(s) : Midden, Piet van
EAN : 9789023956853
Uitgever : KokBoekencentrum Non-Fictie
Prijs : € 21,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Israel en de Palestijnse gebieden

Reisgids voor wie meer wil

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Piet van Midden, geeft in de reisgids: Israël en de Palestijnse gebieden een hele praktische hoeveelheid achtergrondinformatie. Er is geen regio ter wereld waar op zo weinig vierkante kilometers zo veel geschiedenis is geschreven als juiste deze. Het gebied trekt dan ook jaarlijks drommen toeristen en pelgrims. Maar zie je wat je ziet en ken je het verhaal achter de stenen? Zeggen al de namen die gidsen uit hun mond laten vallen je iets, of blijft het bij namen en ruïnes?

Israël en de Palestijnse gebieden is een reisgids voor onderweg en thuis. Een boek dat je op reis neemt door Israël en de Palestijnse gebieden. Een boek waarin historische en spirituele verbanden zichtbaar worden gemaakt, een boek dat je ter plaatse op ideeën brengt. Het bevat gerichte en verdiepende informatie voor de bewuste bezoeker van Israël, waarbij informatie over flora, fauna en voedsel niet ontbreekt.

Ook is het een praktische naslagwerk voor thuis, om snel iets te weten te komen over de bezienswaardigheden in deze fascinerende regio. Voor wie het gebied wil gaan bezoeken of voor wie thuis een bijbelverhaal wil plaatsen tegen zijn geografische achtergrond.

Deze reisgids is toegankelijk geschreven. Hebreeuwse en Arabische woorden zijn vertaald. De registers, waaronder een index op aangehaalde bijbelteksten, en de vele illustraties in kleur maken deze reisgids extra toegankelijk.

Productspecificaties
EAN : 9789023956853
Auteur(s) : Midden, Piet van
Taal : Nederlands
Onderwerp : Reisgidsen Azië
Uitgever : KokBoekencentrum Non-Fictie
Verschenen : Januari 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 208
Afmetingen : 216 x 138 x 16 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht