Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Cd-rom zingend geloven

Titel : Cd-rom zingend geloven
Auteur(s) :
EAN : 9789023967613
Uitgever :
Prijs : € 49,90
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Cd-rom zingend geloven
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Met de Computer concordantie op Zingend Geloven op CD-ROM Windows 1.5 en Mac 2.5 kunt u:

• bladeren in alle delen Zingend Geloven via het beeldscherm;
• nieuw! op meerdere trefwoorden tegelijk opzoeken met 'en/of';
• nieuw! associatief zoeken op trefwoorden (Windows);
• passende liederen vinden bij bijbelpassages of voor bepaalde gelegenheden
• informatie over dichters en componisten raadplegen;
• nieuw! informatie over tekst en melodie raadplegen
• de tekst en de éénstemmige muzieknotatie van een lied, mèt of zònder de tekst van het eerste (Windows) / ieder willekeurig (Mac) couplet, eenvoudig knippen en plakken.

Verbeteringen
Nieuw in de Windowsversie 1.5 in vergelijking met de versie 1.0 is, dat deze ook draait onder Windows Vista en 7. Nieuw is ook dat u nu kunt kiezen voor volledige installatie op de harde schijf of gedeeltelijke installatie. In het eerste geval kunt u dus werken zonder dat de cd-rom in de speler zit, maar vergt het programma meer geheugenruimte. In het tweede geval moet u zoals voorheen de cd-rom in de speler doen en beperkt u het beslag op de geheugencapaciteit. Tevens zijn een aantal verbeteringen in de software aangebracht waardoor het programma nog soepeler draait. Verder zijn de hierboven aangegeven nieuwe zoekingangen toegevoegd.
Voor Mac gebruikers is er in navolging van de Liedboek Concordantie nu ook een Mac aan de cd-rom toegevoegd.

Omruilregeling
De bezitters van versie 1.0 kunnen hun cd-rom aan de uitgeverij ter omruiling aanbieden bij aanschaf van versie 1.5. U ontvangt dan een korting van € 25. Indien u de oude versie 1.0 naar ons retour stuurt met het verzoek de nieuwste versie 1.5 naar u toe te sturen ontvangt u een korting van € 25,00 op het volledige factuurbedrag. Het adres vind u onder aan deze webpagina.

Systeemvereisten
Voor de Computer Concordantie: besturingssysteem Windows: 95/98/ME, Windows NT/2000, Windows XP, Vista of 7. Mac editie: PowerPC of Intel Mac onder Mac OS X versie 10.4.x of hoger.
Het programma neemt 60 - 150 MB aan ruimte van uw harde schijf (HD) in beslag, afhankelijk van wat u installeert op uw harde schijf.

Om de geluidsbestanden onder Windows te kunnen afspelen wordt er een geschikte muziekspeler meegeleverd op cd.

De muzieknotatie- geluidsbestanden laten zich ook zelfstandig gebruiken (zonder de mogelijkheden van de concordantie) onder het Mac OS 7.6 en hoger, alsmede onder Windows 98 en hoger, in combinatie met daarvoor geëigende programma's.

Voor de goede orde: de mogelijkheden en functionaliteiten van de programma's die draaien onder Windows en onder Mac verschillen op enkele punten. Gebruikers die overstappen van Windows naar Mac zullen de verschillen ontdekken. De lange ontwikkel-geschiedenis van de Windows-versie en de volledig nieuwe doordenking en opbouw van de Mac-versie brachten dit mee. De verschillen zullen in de toekomst kleiner worden. Beide programma's zijn zeer functioneel.

Productspecificaties
EAN : 9789023967613
Taal : Nederlands
Verschenen : April 2012
Uitvoering : Audio visuele media
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht