Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Contact met god

Titel : Contact met god
Auteur(s) : Plomp, Nelleke
EAN : 9789023970095
Uitgever : Jes!
Prijs : € 14,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Contact met god

meer over bidden

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

'Contact met God' bevat alles wat een jongere nodig heeft om zelf aan de slag te gaan met gebed: informatie, ideeën, bijbelstudies, inspiratie. Een praktisch en verrassend boek, voor persoonlijk of gezamenlijk gebruik.

Bidden is zo veel meer dan met gevouwen handen en gesloten ogen praten tegen God. Het is de verbinding met onze Vader en Heer en raakt aan alle vlakken van het leven. In'Contact met God'ontdekken jongeren waarom we bidden, en op hoeveel verschillende manieren ze kunnen bidden. Ook krijgen ze antwoorden op moeilijke vragen over gebed.

Het boek bestaat uit twee delen - theorie en praktijk - en is verrassend vormgegeven als omkeerboek. Door het hele boek heen staan gespreks- en denkvragen, gebedstips, en lees- en luistersuggesties. Bij het boek hoort een playlist op YouTube met allerlei gezongen gebeden, variërend van Psalmen tot Opwekking tot popsongs.

Nelleke Plomp is jeugdwerker en specialist 'Vieren' bij JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk. Dankzij haar journalistieke achtergrond en jarenlange ervaring in het lokale en landelijke jeugdwerk in de kerk en daarbuiten, weet ze jongeren te raken met verrassende inhoud verpakt in prettig leesbare tekst.

Productspecificaties
EAN : 9789023970095
Auteur(s) : Plomp, Nelleke
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Jes!
Verschenen : Januari 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 160
Afmetingen : 180 x 125 x 11 mm
Gewicht : 191 gram
Velden met een * zijn verplicht