Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Verraad in Haarlem

Titel : Verraad in Haarlem
Auteur(s) : Janssen, Judith
EAN : 9789023994688
Uitgever : Mozaïek Junior
Prijs : € 13,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Verraad in Haarlem
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Wat doe je als je ontdekt dat je vriend en buurjongen een geheim heeft? Wat doe je als je klasgenoot misschien wel jullie eigen meester verraden heeft? Wat doe je als je eigen zusje wordt bedreigd en gevaar loopt?

Haarlem, 1943. Het is oorlog en het leven van Teun verandert totaal wanneer hij ontdekt dat zijn buurjongen Jaap iets in zijn schild voert. Zijn speurwerk brengt hem op het pad van een bijzondere Haarlemse familie, opa Ten Boom en zijn dochters Corrie en Betsie. Maar zijn deze vriendelijke en rustige mensen wel zo onschuldig als ze lijken? Langzaamaan lijkt alles erop te wijzen dat ze diep in het verzet zitten. Wat begon als een spannend avontuur wordt een levensgevaarlijke onderneming, die hem dwingt om moeilijke keuzes te maken. Zal Teun de held zijn die hij hoopt te zijn wanneer het er werkelijk op aan komt? En wat moet hij doen als alles misloopt en het misschien wel zijn schuld is? Een spannend verhaal over oorlog, verzet en hoe gewone mensen bijzondere dingen kunnen doen, door te geloven in de overwinning die niet van mensen komt.

Judith Janssen (1969) studeerde ontwikkelingspsychologie en is moeder van drie meiden. Ze schreef de jeugdromans 'Terug naar de Titanic', 'De mysterieuze monnik' en 'Storm'. Ook schreef ze de boeken 'Alleen voor jongens' en 'Alleen voor meisjes', seksuele voorlichtingsboeken voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 13 jaar

Productspecificaties
EAN : 9789023994688
Auteur(s) : Janssen, Judith
Taal : Nederlands
Onderwerp : Fictie 10 12 jaar
Categorie : Christelijke kinderboeken
Uitgever : Mozaïek Junior
Verschenen : Oktober 2014
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 160
Afmetingen : 233 x 156 x 21 mm
Gewicht : 388 gram
Velden met een * zijn verplicht