Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Jakobus / druk 1

Titel : Jakobus / druk 1
Auteur(s) : Floor, L.
EAN : 9789024260942
Uitgever : Kok
Prijs : € 36,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Jakobus / druk 1

brief van een broeder

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het boek: Jakobus: Brief van een broeder, is geschreven door Dr. L. Floor en maakt deel uit van de serie Commentaar Nieuwe Testament.

Dit boek is één van de commentaardelen in het Commentaar op het Nieuwe Testament, Derde Serie. Deze serie staat onder redactie van prof. dr. J. van Bruggen, hoogleraar aan de Theologische Universiteit van de Gereformeerde Kerken (Vrijgemaakt) te Kampen.

De reeks vormt een voortzetting van de sinds 1922 verschenen 'Kommentaar op het Nieuwe Testament'. Deze Derde serie staat in principiële continuïteit met de vorige, maar kent een gewijzigde opzet: ze is nu onderverdeeld in afdelingen en naast de commentaar delen verschijnen thematische overzichtsdelen.

De brief van Jakobus is een brief van dichtbij. Van Jezus' eigen broer, leider van de oudste gemeente in Jeruzalem. De taal van de Bergrede klinkt erin door. De boodschap daarvan wordt doorgegeven aan een volgende generatie. De brief richt zich daarbij vooral op het christelijke leven. Jacobus laat zien welke vruchten de boom van het geloof mag dragen. Deze commentaar brengt die brief van Jezus' broer dichtbij de tegenwoordige lezers.

Ichthusboekhandel.nl kan de hele serie Commentaar Nieuwe Testament leveren via printing on demand, d.w.z. dat de delen afzonderlijk op bestelling worden bijgedrukt.

Productspecificaties
EAN : 9789024260942
Auteur(s) : Floor, L.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbelwetenschappen
Reeks : Commentaar op het Nieuwe Testament Derde serie Afdeling Katholieke Brieven en Openbaring
Uitgever : Kok
Verschenen : April 2021
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 246 x 161 x 23 mm
Gewicht : 579 gram
Velden met een * zijn verplicht