Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bomber

Titel : Bomber
Auteur(s) : Dowswell, Paul
EAN : 9789026621093
Uitgever : Callenbach
Prijs : € 19,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Bomber
(Geen beoordelingen)
Delen:

Beschrijving

'Bomber'van Paul Dowswell: Je bent 16 en je zit als schutter in een Boeing B-17 op weg naar Duitsland. De bommen gaan los... Het is oorlog!

Harry Friedman heeft gelogen over zijn leeftijd om toegelaten te worden in de Amerikaanse Luchtmacht. Nu vliegt hij als schutter in de Maisy May, een van de vele Boeings B-17 Flying Fortress die vanuit Norfolk, Engeland, naar Duitsland vliegen om daar met precisie hun zware lading bommen te lossen. Pas na 25 vluchten mag Harry weer naar huis.

Maar dat een bommenwerper ongeschonden 25 vluchten doorstaat is nog maar één keer gebeurd! De Duitse Luftwaffe heeft als taak om het Duitse grondgebied ten koste van alles te verdedigen. De formatie B-17's krijgt het zwaar te verduren en vele toestellen worden neergehaald. Harry is bang dat hij zijn zeventiende verjaardag niet zal halen.

Paul Dowswell wordt internationaal geprezen om de manier waarop hij in staat is te schrijven over bekende historische gebeurtenissen vanuit een ongebruikelijk gezichtspunt. Net als zijn beststseller 'Ausländer' speelt 'Bomber' zich af in de Tweede Wereldoorlog.

Productspecificaties
EAN : 9789026621093
Auteur(s) : Dowswell, Paul
Taal : Nederlands
Onderwerp : Fictie 15+
Uitgever : Callenbach
Verschenen : April 2015
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 288
Afmetingen : 216 x 146 x 32 mm
Gewicht : 497 gram
Velden met een * zijn verplicht