Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Beroemd

Titel : Beroemd
Auteur(s) : Kingsbury, Karen
EAN : 9789029706957
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Beroemd
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Na zijn schokkende ontdekking in Voor het leven (Familie Baxter deel 5), keert rijzende ster Dayne Matthews terug naar Hollywood. Daar buigt hij zich over de casting van een nieuwe romantische film.

Het valt Dayne zwaar om de perfecte tegenspeelster te vinden, tot hij zich een acteertalent herinnert uit Bloomington: Katy Hart, die daar een kindertheater heeft opgezet. Als ze met glans door de auditie komt, moet ze kiezen tussen twee grote dromen – en tussen twee heel verschillende werelden.

serie Dayne Matthews:
deel 1, Beroemd
deel 2, Vergeven

Karen Kingsbury is de absolute nummer 1 van christelijke romanschrijvers in Amerika. Van haar ruim veertig romans zijn al meer dan tien miljoen exemplaren in omloop. Ze won talloze prijzen, en sommige van haar boeken worden zelfs verfilmd. Karen krijgt stapels brieven en e-mails van lezers. Hierdoor weet ze dat haar boodschap van hoop al vele levens veranderde.

Karen behaalde in 1986 haar diploma in de journalistiek en werkte een tijdje als sportverslaggever. Daarna schreef ze artikelen voor de voorpagina van The Daily News. Haar eerste boek gaat over een moordzaak die ze in die tijd als journalist heeft gevolgd.

Naast auteur is Karen een veelgeprezen spreker op vrouwenbijeenkomsten. Verder schrijft ze af en toe liedjes. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin. Ze woont in de Pacific Northwest in Amerika met haar man en zes kinderen, waaronder drie geadopteerde jongens uit Haïti.

Productspecificaties
EAN : 9789029706957
Auteur(s) : Kingsbury, Karen
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : Dayne Matthews (1)
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Januari 2012
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 352
Afmetingen : 215 x 139 x 33 mm
Gewicht : 504 gram
Velden met een * zijn verplicht