Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gevangen woorden / druk 1

Titel : Gevangen woorden / druk 1
Auteur(s) : Yttrup, Ginny L.
EAN : 9789029708845
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 24,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Gevangen woorden / druk 1
(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

De tienjarige Kaylee Wren praat niet meer sinds haar aan drugs verslaafde moeder haar aan haar lot overliet bij een gevaarlijke man in een afgelegen caravan. Met de stilte als haar enige schuilplaats, leert Kaylee woorden uit een woordenboek dat haar moeder achterliet.

'Ik verzamel woorden. Ik bewaar ze in een doosje in mijn hoofd. Ik zou ze het liefst in een echte doos bewaren, in een heel mooie, een schoenendoos misschien beplakt met bloemetjespapier. En elke keer als ik er zin in heb, zou ik de doos openen, er velletjes papier uitnemen en de woorden lezen en ze allemaal tegelijk voelen. De doos zou ik dan kunnen verstoppen. Maar de woorden zijn veiliger in mijn hoofd. Daar kan hij ze niet van me afpakken.' Zo begint de bloedstollend mooie roman van Ginny Yttrup. Een verhaal over twee beschadigde mensen wier paden elkaar kruisen. Want niet alleen de kleine Kaylee begeeft zich in een benarde situatie, ook de 34-jarige Sierra Dawn probeert pijnlijke herinneringen te verdringen. Als de twee elkaar ontmoeten leren ze om het verleden een plek te geven.

Kijk ook eens op de website van de auteur.

Productspecificaties
EAN : 9789029708845
Auteur(s) : Yttrup, Ginny L.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Januari 2015
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 352
Afmetingen : 215 x 140 x 27 mm
Gewicht : 441 gram
Velden met een * zijn verplicht
Gevangen woorden
Recensie door: Christina

Op dit boek werd ik attent gemaakt door een collega. Moest ik lezen! Ze heeft niet te veel gezegd. Ontroerend mooi, gebaseerd op het leven van de auteur. En dat maakt de geschiedenis extra schrijnend. Het blijft nog steeds in mijn hoofd zitten. Karakters zijn mooi neergezet, veel woorden hebben een dubbele functie in dit boek. Nieuwsgierig? Lezen dan.