Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Lenteregen

Titel : Lenteregen
Auteur(s) : Grandia, Marianne
EAN : 9789029718615
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 9,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Lenteregen
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

WINNARES PUBLIEKSPRIJS 2013 CHRISTELIJKE BOEK

Als Merle in de spiegel kijkt, ziet ze niet een vrouw van wie ze houdt. Ze is het liefst alleen en werkt daarom thuis achter haar PC, totdat een tekort aan opdrachten haar dwingt een baan buiten de deur te zoeken.

Eenmaal aan de slag als secretaresse geeft ze niet meer van zichzelf prijs dan het hoognodige. Gelukkig lijkt haar collega Kathy er ook één van het stille soort. Wanneer het huis naast dat van Martijn leeg komt te staan, hoopt hij op rustige nieuwe buren.

Als de teruggetrokken Merle haar intrek neem in het huis, lijkt die wens vervuld te worden. Maar als ze elkaar beter leren kennen, vraagt hij zich af of hij wel met rust gelaten wil worden. De vriendschap geeft zowel Merle als Martijn nieuwe hoop. Totdat er op een dag iets gebeurd wat alles doet instorten.

Luister hier naar het lied Regen op mij uit Lenteregen

Marianne Grandia is een bekende naam in christelijk Nederland. Ze schrijft sinds 2003 voor het tijdschrift Eva, vertaalde tientallen boeken en spreekt regelmatig op vrouwenbijeenkomsten. Met haar stichting Selah reikt ze vrouwen Bijbelse principes aan voor herstel en bloei, onder andere door themaweekenden.

Naast haar pastorale werk groeide in Marianne het verlangen om ook via een roman iets te mogen weerspiegelen van de genade en liefde van God. Dit resulteerde in haar debuutroman Witter dan sneeuw, die op de Lees&Luister beurs 2011 is gepresenteerd.

De uren waarin Marianne niet voor Selah op pad is, of op de zolder van haar woning in het vestingstadje Woudrichem aan het schrijven of vertalen is, probeert ze zo goed mogelijk te verdelen over haar gezin (vier kinderen en drie katten), familie, vrienden en haar kerkelijke gemeente.

Van haar verscheen eerder: Witter dan Sneeuw

Productspecificaties
EAN : 9789029718615
Auteur(s) : Grandia, Marianne
Taal : Nederlands
Onderwerp : Populaire fictie
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Oktober 2012
Uitvoering : E-boek
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht