Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Illusie

Titel : Illusie
Auteur(s) : Peretti, F.
EAN : 9789029719551
Uitgever :
Prijs : € 14,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Illusie
(2 beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

De Illusie is de nieuwste christelijke thriller van Frank Peretti. Een verhaal wat gaat over de context van illusionisten en hoe zij omgaan met de werkelijkheid en hun leven met God

De illusionisten Dan en Mandy Collins hebben dertig jaar lang met veel succes hun show opgevoerd. Vlak voor ze met pensioen willen gaan, overlijdt Mandy. terwijl Dane terugdenkt aan hoe Mandy in 1970 in slaap viel tijdens een show, ontwaakt in 2010 een jonge vrouw. Niet veel later tipt een vriend Dane over deze vrouw die spectaculaire shows opvoert in een lokaal cafe. Dane is vooral ondersteboven van haar uiterlijk. Ze lijkt precies op het meisje dat hij veertig jaar geleden ontmoette. Frank Peretti is een geboren verhalenvertellen. In Nederland debuteerde hij met De Duisternis aanwezig, dat tot een groot succes werd en tot op vandaag zijn bekendste boek is. Daarmee werd hij de uitvinder van de reli-thriller.Frank Peretti is een meesterlijke verhalenverteller - Michaël W. Smit, muzikant.
Productspecificaties
EAN : 9789029719551
Auteur(s) : Peretti, F.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Verschenen : September 2012
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
Illusie
Recensie door: B. van Klaveren

Een onthutsend boek waar ik wel wat vragen bij heb. Het is een mooi liefdesverhaal en de uiteindelijke boodschap is ook goed, maar het is Peretti weer opnieuw gelukt om je te verbazen. Zelfs voor tijdreizen schrikt hij niet terug.

peretti is terug
Recensie door: S. de Bruijn

Na een aantal jaren weinig gehoord te hebben van Peretti is hij er weer met een nieuw boek. Verbijsterend als altijd en een verhaal wat opnieuw totaal anders is dan zijn andere boeken. Een illusionist verliest zijn vrouw en vindt haar op een nieuwe manier terug. Het spelen met tijd en dimensies roept heel veel gedachten op. Na zijn boek het huis, is dit een geslaagde revanche, waarin tijd en ruimte een geslaagde verhaallijn oproepen. Spannend, uitdagend, een andere onbekende wereld waarin ook christen-illusionisten (b)lijken te bestaan. De moeite zeker waard om te lezen.

Saldo cadeaukaart
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
WhatsApp
E-mail