Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Meer dan ooit / 2 Familie Baxter / druk

Titel : Meer dan ooit / 2 Familie Baxter / druk
Auteur(s) : Kingsbury, Karen
EAN : 9789029719612
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Meer dan ooit / 2 Familie Baxter / druk
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Voor Ashley is het al heel lang duidelijk: zij is het zwarte schaap van de familie Baxter. Sinds ze zwanger en alleen terugkeerde na een kunstenaarsleven in Parijs weet ze precies hoe de anderen haar zien: als een losgeslagen dochter en een onverantwoordelijke moeder. En dat beeld klopt nog ook.

Maar wanneer Ashley een baantje krijgt in een verzorgingshuis, raken de bewoners bij haar een gevoelige snaar en beseft ze dat ze belangrijke vragen niet meer kan ontlopen.

Waarom lukt het haar maar niet een goede moeder te zijn voor Cole? Hoe komt het dat het geloof van haar ouders haar zo tegenstaat? En hoeveel geeft ze nou eigenlijk echt om brandweerman Landon, die altijd trouw op haar is blijven wachten – ook toen ze erop los leefde in Europa?

Karen Kingsbury is de absolute nummer 1 van christelijke romanschrijvers in Amerika. Van haar ruim veertig romans zijn al meer dan tien miljoen exemplaren in omloop. Ze won talloze prijzen, en sommige van haar boeken worden zelfs verfilmd. Karen krijgt stapels brieven en e-mails van lezers. Hierdoor weet ze dat haar boodschap van hoop al vele levens veranderde.

Karen Kingsbury behaalde in 1986 haar diploma in de journalistiek en werkte een tijdje als sportverslaggever. Daarna schreef ze artikelen voor de voorpagina van The Daily News. Haar eerste boek gaat over een moordzaak die ze in die tijd als journalist heeft gevolgd.

Naast auteur is Karen een veelgeprezen spreker op vrouwenbijeenkomsten. Verder schrijft ze af en toe liedjes. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin. Ze woont in de Pacific Northwest in Amerika met haar man en zes kinderen, waaronder drie geadopteerde jongens uit Haïti.

Gary Smalley is een zeer geliefd schrijver en spreker in de Verenigde Staten. Hij schreef (mee) aan zestien bestsellers, zoals de populaire romanserie over de familie Baxter met Karen Kingsbury. Ook heeft hij enkele filmscripts op zijn naam staan.

Als relatietherapeut maakte hij verschil in het leven van talloze stellen. Hij richtte zelfs een organisatie op waarmee hij zich vanuit een christelijke levensvisie sterk maakt voor gezonde relaties.

Smalley is al meer dan 40 jaar getrouwd met Norma en woont in Missouri, Amerika. Ze hebben drie kinderen en zes kleinkinderen.

Productspecificaties
EAN : 9789029719612
Auteur(s) : Kingsbury, Karen
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : Familie Baxter (2)
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : November 2010
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 430
Afmetingen : 215 x 140 x 33 mm
Gewicht : 535 gram
Velden met een * zijn verplicht