Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Noodweer / druk 1

Titel : Noodweer / druk 1
Auteur(s) : Martin, Charles
EAN : 9789029720861
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Noodweer / druk 1

roman

(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Samantha en haar dochter staan met autopech in de regen , op de vlucht voor een groot gevaar.

Dan komt Tyler Steele langs, een ex-politieman uit één stuk; moedig, behulpzaam en met eens terk gevoel voor goed en kwaad. Zijn enige gebrek is dat hij zijn grootste zwakheid niet ziet. Daardoor strandde zijn huwelijk en kwam hij alleen voor de zorg voor zijn zoontje te staan. Wanneer Tyler en Samantha steeds nader tot elkaar komen, beseft hij dat hij die zwakte onder ogen zal moeten zien.

Charles Martin studeerde Engels, Journalistiek en Communicatie. Eind jaren negentig stapte hij uit het bedrijfsleven om zich volledig op het schrijven te kunnen richten. Samen met zijn vrouw Christy en hun drie zoons woont hij in Jacksonville, Florida. Hij is 38 jaar.

Martin weet karakters neer te zetten, is goed in het oproepen van sfeer en doet dat alles in zorgvuldige bewoordingen. Op fenomenale wijze weet hij de lezer tot het einde toe te boeien met een verrassende samenloop van verhaallijnen. Hij schrijft prachtige christelijke psychologische romans, die ontroeren en fascineren. In Amerika ontving hij in 2007 de Christian Book Award voor beste fictie.

Productspecificaties
EAN : 9789029720861
Auteur(s) : Martin, Charles
Taal : Nederlands
Onderwerp : Spannende boeken
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Januari 2013
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 352
Afmetingen : 215 x 140 x 31 mm
Gewicht : 480 gram
Velden met een * zijn verplicht
consequent
Recensie door: b. van Klaveren

Opnieuw een boek van Charles Martin over een onmogelijke liefde. Gevangen in zijn oude huwelijk, wat al jaren voorbij is, een ontluikende liefde met een vrouw waar Tyler tegen op botste in het donker.

Een boek wat meer laat zien van de beroepshouding van de Texas Rangers. Behalve dat Tyler wel erg volmaakt is, is het een verhaal waarin allerlei thema's rond huwelijk en echtscheiding in aan bod komen.