Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Zacharia keer terug

Titel : Zacharia keer terug
Auteur(s) : Austin, Lynn
EAN : 9789029722261
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 26,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Zacharia keer terug
(3 beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Bestseller auteur Lynn Austin publiceerde een Bijbels historische roman in het najaar van 2013 als vervolg op de series over Hizkia en Manasse.

Na jaren van ballingschap keren Iddo en zijn kleinzoon Zacharia terug naar Jeruzalem. Daar proberen ze, naast hun leven, ook de tempel weer te herbouwen.

Nadat Iddo zijn kinderen en kleinkinderen jarenlang heeft zien afdwalen van het geloof, worden zijn gebeden verhoord: Koning Cyrus staat God's uitverkoren volk toe terug te keren naar Jeruzalem. Vervuld van grote blijdschap bereidt Iddo zich voor op hun vertrek. Zijn familie echter, redt zich prima in de heidense cultuur van Babylon en blijft daar veel liever wonen...

Zachariah, Iddo's oudste kleinzoon voelt beide aan zich trekken: zowel het oude geloof van zijn grootvader, als het comfort en succes van het leven in Babylon. Al snel gaat hij de stem van God beter verstaan, de stem die hem aanmoedigt terug te keren naar het land van zijn voorouders.

In Keer terug tot mij brengt Austin de boeken Ezra en Nehemia tot leven met het meeslepende verhaal van Iddo en Zachariah, de vrouwen die hen liefhebben, en de trouwe volgelingen die ervoor vechten hun leven weer op te bouwen in gehoorzaamheid aan de God die hun uitnodigt om thuis te komen,

Na haar boeken over Hizkia en Manasse zal dit een veel gevraagde serie gaan worden. Door dit verhaal komen de bijbelboeken Ezra en Nehemia nog dichter bij te staan.

Van Lynn Austin zijn wereldwijd miljoenen boeken verkocht. Ze won 8 Christy Awards voor haar historische romans. Lynn en haar echtgenoot hebben drie kinderen en wonen in Chicago, Illinois.

Dit boek is een vertaling van: Return to me

Productspecificaties
EAN : 9789029722261
Auteur(s) : Austin, Lynn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : De wederopbouw van Jeruzalem (1)
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Juli 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 432
Afmetingen : 215 x 140 x 33 mm
Gewicht : 569 gram
Velden met een * zijn verplicht
Mooi
Recensie door: Emma

Een mooi boek dat mij erg geholpen heeft het Bijbelboek Ezra beter te begrijpen. Eigenlijk ben ik geen liefhebber van Bijbelse fictie (omdat niet altijd duidelijk is hoe procent 'Bijbel' is en hoeveel fictie). Maar dit boek is voor mij een positieve uitzondering! De auteur laat blijken grondige studie te hebben verricht.

en er is al weer een vervolg ezra leid Mijn volk
Recensie door: A G

Ik heb de hele serie over mannetje enz. ook gelezen en ze zijn de moeite waard. Ik raad ze niet alleen voor de roman lezer aan, maar ook bijbel kenners en mensen die moeite hebben met al die koppelingen kunnen er volgens mij nog best iets uit opsteken.ook de nieuwste Ezra leid Mijn volk is een toppertje.ik wacht met spanning op de rest.......Want ik ben benieuwd. Naar de volgende boeken ene mij houden ze niet bij....

mooi vervolg
Recensie door: K. Tellings

Met de nieuwe serie over Zacharia, komen de bijbelboeken van Nehemia en Ezra nog meer tot leven. Een mooie start van een nieuwe serie als vervolg op Hizkia en Mannasse.