Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Zacharia, keer terug

Titel : Zacharia, keer terug
Auteur(s) : Austin, Lynn
EAN : 9789029722278
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 12,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Zacharia, keer terug
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Bestseller auteur Lynn Austin publiceert een nieuwe Bijbels historische roman in het najaar van 2013 als vervolg op de series over Hizkia en Manasse.

Na jaren van ballingschap keren Iddo en zijn kleinzoon Zacharia terug naar Jeruzalem. Daar proberen ze, naast hun leven, ook de tempel weer te herbouwen.

Nadat Iddo zijn kinderen en kleinkinderen jarenlang heeft zien afdwalen van het geloof, worden zijn gebeden verhoord: Koning Cyrus staat God's uitverkoren volk toe terug te keren naar Jeruzalem. Vervuld van grote blijdschap bereidt Iddo zich voor op hun vertrek. Zijn familie echter, redt zich prima in de heidense cultuur van Babylon en blijft daar veel liever wonen...

Zachariah, Iddo's oudste kleinzoon voelt beide aan zich trekken: zowel het oude geloof van zijn grootvader, als het comfort en succes van het leven in Babylon. Al snel gaat hij de stem van God beter verstaan, de stem die hem aanmoedigt terug te keren naar het land van zijn voorouders.

In Keer terug tot mij brengt Austin de boeken Ezra en Nehemia tot leven met het meeslepende verhaal van Iddo en Zachariah, de vrouwen die hen liefhebben, en de trouwe volgelingen die ervoor vechten hun leven weer op te bouwen in gehoorzaamheid aan de God die hun uitnodigt om thuis te komen,

Na haar boeken over Hizkia en Manasse zal dit een veel gevraagde serie gaan worden. Door dit verhaal komen de bijbelboeken Ezra en Nehemia nog dichter bij te staan.

Van Lynn Austin zijn wereldwijd miljoenen boeken verkocht. Ze won 8 Christy Awards voor haar historische romans. Lynn en haar echtgenoot hebben drie kinderen en wonen in Chicago, Illinois.

Dit boek is een vertaling van: Return to me

Productspecificaties
EAN : 9789029722278
Auteur(s) : Austin, Lynn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : November 2013
Uitvoering : E-boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 380
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
Saldo cadeaukaart
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
WhatsApp
E-mail