Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bevrijdende liefde

Titel : Bevrijdende liefde
Auteur(s) : Rivers, Francine
EAN : 9789029722551
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 27,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Bevrijdende liefde
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

De meest bekende historische roman van Francine Rivers: Bevrijdende liefde is gebaseerd op het Bijbelse verhaal van de profeet Hosea, geplaatst in het Californië rond 1850. In een onveilige omgeving, met teleurstelling en bitterheid, wordt een onmogelijk herstel van een gevallen vrouw tegemoet getreden met liefde die blijft.

Deze roman speelt zich af omstreeks 1850 in Californië. De om haar schoonheid geroemde Angel verwacht niets van mannen dan leugens, bedrog en geweld. Als jong meisje werd zij verkocht en misbruikt en later gedwongen als publieke vrouw haar lichaam te exploiteren. De enige kracht die Angel in staat stelt om te overleven is de diepe haat die zij koestert. En het meest van alles haat zij de mannen die haar hebben gebruikten en haar innerlijk leeg en verkild hebben achtergelaten.

Dan ontmoet zij Michael Hosea, een man die God wil dienen en bij alles zoekt naar Zijn wil. Michael Hosea gehoorzaamt Gods roep om met Angel te trouwen en haar onvoorwaardelijk lief te hebben. Langzaam trotseert Michaels al Angels bittere verwachtingen en ondanks haar verzet begint haar bevroren hart uiteindelijk te smelten. Bij een naburig kolonistengezin vindt Angel een warmte die ze nooit eerder gevoelt heeft.

Maar niet iedereen wil de vrouw vergeven die Angel was...als een ultieme beproeving van haar respect voor Hosea en haar prille geloof in God doemt er uit het verleden een demon op die zij onder ogen zal moeten zien en... overwinnen.

Francine Rivers (1947) is in 1997 opgenomen in de "Hall of Fame" van de Roman Schrijvers van Amerika (RWA). Ze heeft voor haar boeken verschillende prijzen gewonnen, variërend van "Golden Medallions" tot en met de "Silver Pens".

Zelf hecht ze meer waarde aan de personen in haar leven. Ze is al meer dan 40 jaar getrouwd met Rick. Samen hebben ze drie kinderen en drie kleinkinderen. De laatste maken dat ze jong van geest blijft.

Francine en Rick Rivers wonen in Noord California en hebben daar een eigen familiebedrijf. Zelf houdt ze zich voornamelijk bezig met schrijven. Ze heeft tot 1993 een aantal reguliere romans geschreven. In dat jaar verscheen haar eerste christelijke boek bij uitgeverij Tyndale House Publishers. Er zijn inmiddels enkele miljoenen boeken van haar hand verkocht.

Productspecificaties
EAN : 9789029722551
Auteur(s) : Rivers, Francine
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Juli 2022
Druk : 14
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 560
Afmetingen : 215 x 141 x 39 mm
Gewicht : 743 gram
Velden met een * zijn verplicht