Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Op de vleugels van de wind

Titel : Op de vleugels van de wind
Auteur(s) : Epping, Dineke
EAN : 9789029723701
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 26,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Op de vleugels van de wind

roman

(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

NU AL IN HERDRUK / SNEL WEER LEVERBAAR!

Engeland, 1856. De toekomstplannen van katie Shellesdale vallen in duigen als uitkomt dat haar vader betrokken is bij een grootschalige fraudezaak. Bovendien verbreekt haar vriend hun verloving.

Als haar penvriendin Juliette haar uitnodigt voor een bruiloft in New York ziet Katie kans om aan haar geruïneerde leven te ontsnappen.

Tijdens de overtocht naar Amerika raakt Katie bevriend met Jim, Scotty en Megan, die net als zij het verleden willen ontvluchten. De gebeurtenissen aan bood stellen hun geloof en hun hoop voor de toekomst op de proef. Kunnen zij op tijd afrekenen met angst, haat en schaamte?

Het romantische verhaal van Op de vleugels van de wind kenmerkt zich door een prachtige boodschap over hoop en bemoediging, waarmee Dineke Epping zich schaart onder de grote namen in het genre van de historische roman, zoals Lynn Austin en Kim Vogel Sawyer.

Dineke Epping (1983) werkt in het dagelijks leven als tekstschrijver bij een softwarebedrijf. Sinds ze leerde lezen en schrijven, zit ze regelmatig met haar neus tussen de boeken en als snel werd verhalen schrijven haar grote hobby. In het vroege voorjaar van 2014 won Dineke met een kort verhaal een schrijfwedstrijd. wat haar een plaats in de verhalenbundel 17x verliefd.

Deze erkenning beschouwde ze als het startsein voor een heuse schrijverscarrière.

Ze zegt daar zelf over:

'Mijn geloof is voor mij een drijfveer bij het schrijven. Ik geloof dat God mij deze passie heeft gegeven en mij ook de inspiratie voor mijn verhalen geeft. In "op vleugels van de wind" komt dit vooral tot uiting doordat ik een positieve insteek kies. Er is hoop, bemoediging, een uitweg uit problemen- dankzij God'

Productspecificaties
EAN : 9789029723701
Auteur(s) : Epping, Dineke
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Mei 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 544
Afmetingen : 215 x 140 x 43 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht