Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vrij als water POD

Titel : Vrij als water POD
Auteur(s) : Martin, Charles
EAN : 9789029724234
Uitgever : KokBoekencentrum
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Vrij als water POD

roman

(4 beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

'Vrij als water' van de inmiddels zeer bekende auteur Charles Martin is een verhaal over een noodlottige ontmoeting die leidt naar onverwachte en ongedachte vergeving en liefde.Charlie Finn heeft zich al vanaf zijn zestiende zelf moeten redden. Dankzij zijn hoge IQ kreeg hij een beurs aan Harvard, waar hij leerde overleven en gedijen aan het randje van de wereld, waar alleen zeer bevoorrechten toegang tot hadden. .Die vaardigheid komt nu uitstekend van pas bij zijn lucratieve ondernemingen. Als hij keuzes maakt die verwoestende gevolgen blijken te hebben, reist hij in gewetenswroeging af naar Centraal-Amerika. Daar wonen de mensen die betaald hebben voor één van zijn acties, onder wie een vrouw en haar dochtertje.Charles Martin weet zijn lezers tot het einde toe in spanning te houden met een zeer verrassende samenloop van verhaallijnen. Lijnen die uitlopen in een catastrofe, waarin er ruimte komt voor iets nieuws. Klik hier voor een leesfragment. Chris Martin is een auteur die schrijft op een hoog niveau met een verrassend perspectief. Veel mensen zien hem als de christelijke evenknie van John Grisham. Hij heeft o.a. gewerkt voor Jeugd met een Opdracht. Eerder verschenen van hem onder andere 'Zonder script' en 'Over bergen heen'. Voor meer informatie over de auteur, kijk op www.facebook.com/author.charles.martin of www.charlesmartinbooks.com

Productspecificaties
EAN : 9789029724234
Auteur(s) : Martin, Charles
Taal : Nederlands
Onderwerp : Spannende boeken
Uitgever : KokBoekencentrum
Verschenen : Oktober 2015
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 320
Afmetingen : 215 x 140 x 31 mm
Gewicht : 526 gram
Velden met een * zijn verplicht
Mooi!
Recensie door: Jacqueline

'Vanaf dat moment had ik mezelf wijs gemaakt dat een isolement mijn pijn zou verlichten en dat onverschilligheid een geneesmiddel was tegen afwijzing'. Dit moment vond plaats toen de hoofdpersoon, Charlie, vier jaar was. Hij kreeg te maken met afwijzing van zijn moeder en besloot dat hij zich door niemand meer zou laten bezeren. Hij leidt een bizar leven, waarin geld, avontuur en spanning de hoofdrol spelen. Op een moment komt hij in aanraking met Lina en heel langzaam pelt zij zijn pantser af. Ik vond het een mooi boek. Knap geschreven, boeiend en intrigerend van begin tot eind. Het is heel spannend, maar toch ook weer ontroerend om te lezen wat echte liefde kan bewerkstelligen. Bijzonder vond ik het nawoord van de auteur. Dit draagt echt iets bij aan de waarde van het boek. Het lezen meer dan waard!

Spannend en ontroerend
Recensie door: MLV

Nadat ik begonnen was met lezen, kon ik niet meer stoppen. Daar had ik al een beetje op gehoopt, want dat overkwam me bij alle andere boeken van Martin ook... In 'Vrij als water' is de hoofdpersoon een drugskoerier, die op zoek naar de 'verloren zoon' van zijn 'partner in crime' wordt gegrepen door de mensen en cultuur van Nicaragua. Hun eenvoudige leven, dichtbij de natuur, elkaar, zichzelf en de bron, houdt de hoofdpersoon een spiegel voor en langzaam maar zeker vindt er een omkeer plaats. De auteur weet het leven in Nicaragua heel boeiend te beschrijven. Dat geldt ook voor het proces van omkeer dat de hoofdpersoon doormaakt. Daar waar hoofdpersoon Charlie en zijn verandering vooral boeide, heeft het karakter van Lina mij oprecht ontroerd. Het verhaal bevat veel symboliek. En de boodschap die ik daar uit meeneem is dat het nooit te laat is voor een nieuw begin. Maar ook hoe de groot de invloed van één mens met karakter, geloof en moed kan zijn. Kortom, een verhaal wat je van begin tot eind in z'n greep houdt en vervolgens een spoor van blijdschap en hoop achterlaat!

Onder de oppervlakte
Recensie door: Arie

Wat een prachtig boek heeft Charles Martin weer geschreven. Dit keer over een cocaïnesmokkelaar die geconfronteerd wordt met grote gevolgen van zijn daden voor mensen waar hij van houdt. Het verhaal bouwt zich langzaam op en aan het eind is de cirkel rond. Indrukwekkend is de symboliek in dit boek en het thema waarin iemand een tweede kans krijgt.

Het enige wat ik vindt mankeren aan dit boek is de omslag. Als man moest ik er erg aan wennen dat zo'n spannend boek die omslag kreeg. Voor mij is de naam van de auteur genoeg, maar iemand anders zich zich erg kunnen vergissen. Het boek is niet zo lief als het plaatje laat zien. Het gaat wel over Nicaragua.

Consequenties ontdekken
Recensie door: T. van Veelen

Charles Martin heeft een reputatie opgebouwd als het gaat om het betere christelijke boek. Boeken die zowel mannen als vrouwen kunnen waarderen. Zijn nieuwe boek past uitstekend in die reeks van titels. Het verhaal boeit van begin tot eind en kan je wakker houden. Het is geen klassiek of goedkoop bekeringsverhaal, maar iemand veranderd wel fundamenteel. Het centrale thema in dit boek is: waar uw schat is, daar zal ook uw hart zijn. Dat is pijnlijk confronterend voor de hoofdpersoon, maar kan het ook voor de lezer zijn of worden. Probleem met de boeken van Martin is altijd dat ze je wakker houden en je ze vaak meerdere keren leest. Dat is opmerkelijk, waar nogal wat boeken soms erg vluchtig kunnen zijn. Grappig is dat het naschrift werkelijk wat toevoegt aan het boek!

Saldo cadeaukaart
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
WhatsApp
E-mail