Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De tragedie van Ladenbrooke Manor

Titel : De tragedie van Ladenbrooke Manor
Auteur(s) : Dobson, Melanie
EAN : 9789029725170
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De tragedie van Ladenbrooke Manor
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Familiedrama op het Engelse platteland.

Dit ontroerende verhaal speelt zich af op het Engelse platteland met zijn zachte zomeravonden, schattige cottages en weelderige tuinen vol vlinders. Midden in deze idyllische setting ontvouwt zich een mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties vrouwen.

Als Heather Toulson terugkeert naar het huisje waar ze opgroeide op het Engelse platteland, ontdekt ze lang verborgen geheimen over de geschiedenis van haar familie en stuit ze op de waarheid rond een moord van zestig jaar geleden.

Libby, een vrolijke en vrije jonge vrouw, is bevriend met haar buurjongen, Oliver, de zoon van Lord Croft van Ladenbrooke Manor. Ze raakt in verwachting en wordt door haar vader op straat gezet. Niet veel later verdrinkt Oliver in een rivier. Hoewel zijn dood verdacht is, wordt een eventuele dader nooit gevonden.

Zestig jaar later keert Heather Toulson terug naar het huisje waar ze opgroeide op het Engelse platteland, vlak bij Ladenbrooke Manor. Tijdens het uitzoeken van de spullen van haar overleden vader, heeft ze een ongemakkelijke ontmoeting met haar eerste liefde. Maar wat haar nog meer in verwarring brengt, is een ontdekking die de geschiedenis in een heel ander licht plaatst.

'De tragedie van Ladenbrooke Manor' is een prachtige en ontroerende roman. Laat je meevoeren naar het Engelse platteland waar drie vrouwen de kracht van liefde en vergeving ontdekken. Boeiend van begin tot eind! - Carrie Turansky, auteur van 'Highland Hall'

Meesterlijk... mysteries worden opgelost, waarheden komen aan het licht en een jeugdliefde vlamt weer op. - Publishers Weekly

Melanie Dobson schrijft romans met een mix van romantiek en spanning. Schrijven is voor haar het ultieme excuus om te reizen naar vergeten oorden, in oude huizen rond te snuffelen en urenlang vergeelde dagboeken te lezen.

Productspecificaties
EAN : 9789029725170
Auteur(s) : Dobson, Melanie
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Oktober 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 384
Afmetingen : 215 x 140 x 27 mm
Gewicht : 465 gram
Velden met een * zijn verplicht