Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ver van huis

Titel : Ver van huis
Auteur(s) : Martin, Charles
EAN : 9789029726412
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 22,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Ver van huis
(2 beoordelingen)
Delen:

Beschrijving

'Ver van huis' van Charles Martin is een nieuwe, prachtige roman over een verloren zoon en de helende kracht van muziek.

Op zijn achttiende verlaat singer-songwriter Cooper O'Connor het huis van zijn vader voorgoed, op naar een glanzende muziekcarrière. Althans, dat verwacht hij.

Maar al snel is hij alles kwijt. Na vijf moeizame jaren wordt hij verliefd op Daley Cross en haar prachtige stem. Hun vriendschap groeit, maar voor hij zijn liefde kan bekennen, wordt hem een misdaad in de schoenen geschoven, schiet iemand hem neer en laat hem achterin een brandend huis. Wonder boven wonder overleeft hij, maar zijn stem is voor altijd beschadigd: hij zal nooit meer zingen.

Hij keert terug naar de bergen van Colorado. Daar hoopt hij antwoorden te vinden op zijn vragen. Op vergeving en verzoening met zijn vader is geen kans meer, maar hij besluit zijn gave in te zetten om anderen te helpen, hopend dat er op een dag bevrijding komt.

Recensie Reformatorisch Dagblad

Productspecificaties
EAN : 9789029726412
Auteur(s) : Martin, Charles
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Maart 2017
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 336
Afmetingen : 215 x 140 x 32 mm
Gewicht : 525 gram
Velden met een * zijn verplicht
Zo vader zo zoon
Recensie door: Jo van Dorp

Tijdens een weekendje weg kwam het er eindelijk van. Het nieuwe boek van Charles Martin gelezen. Op en top een boek van Martin, die een uiterst vaardige pen combineert met prachtige filmische beelden. Wie een liefhebber is van muziek, zeker van gitaren, wie gelooft dat het verhaal van de verloren zoon, zich vaak herhaalt en wie gelooft in de kracht van vaderschap, zal verrast worden in dit boek. Kan me voorstellen dat de aanwezigheid van engelen, de sfeer van het kwaad en de kracht van genezing niet iedereen direct overtuigd, maar het is wel een boek waar je hart warm van wordt en je tenen niet kromtrekken. Het verhaal is goed gedoseerd en tot het einde verfrissend. Door een samenloop met andere activiteiten heeft dit boek me ook weer sterk bepaald bij de rol van muziek in de samenkomsten van de gemeente.

over het leven van Charles 'Pin' Cooper
Recensie door: tmar

Charles Martin is een geboren verteller. In dit boek vertelt hij over het leven van Charles 'Pin' Cooper, zijn relatie met zijn vader, die grote tentbijeenkomsten hield, Big-Big, zijn liefde voor Daley, Blondie, en zijn muziek.
Het boek vertelt uitgebreid over de muziek-scene in Nashville TN, en geeft een inkijk hoe daar artiesten worden gemaakt en gebroken.
De 4 sterren die ik het boek geef, geven aan dat ik het boek aanbevelenswaardig vind, omdat het verhaal alle ingredienten heeft van een goed verhaal, en omdat het verhaal rond het muziek-gebeuren en de geschiedenis van Nashville zeker interessant is. Door de plastische beschrijving van de omgeving waar Cooper opgroeit, en weer thuiskomt, ben je ter plekke in de bergen van Colorado