Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nachtvlucht

Titel : Nachtvlucht
Auteur(s) : Meade, Glenn
EAN : 9789029726504
Uitgever : Kok
Prijs : € 26,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Nachtvlucht
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

In de thriller 'Nachtvlucht' van Glenn Meade komt een man de 8 miljard dollar op het spoor die in 2003 verdween tijdens de Irakoorlog. Een levensgevaarlijke ontdekking .......

Met haar liefhebbende echtgenoot en twee prachtige kinderen leidt Kathy Kelly een perfect leven tot het op een nacht compleet wordt verwoest. Haar man en kinderen verdwijnen tijdens een chartervlucht in een heftige storm. Het vliegtuig wordt niet gevonden, maar het lijdt geen twijfel dat ze zijn omgekomen.

Na een periode van diepe rouw, krabbelt Kathy weer op en wordt ze zelfs verliefd. Maar dan stuit ze op informatie waaruit blijkt dat haar gezin nog in leven is en dat haar man met opzet verdween met hun kinderen. Ze weet niet hoe snel ze naar hen op zoek moet gaan. Algauw ontdekt ze dat ze niet de enige is die hen wil vinden. Haar man blijkt op de hoogte te zijn van een geheim dat de regering koste wat kost verborgen wil houden. Een geheim dat als een doos van Pandora een oneindige stroom van wraak kan ontketenen. Een geheim dat Kathy's leven voor een tweede keer volledig ondersteboven keert.

De Ierse schrijver Glenn Meade schreef onder andere ook de thrillers 'De jacht', 'Het Romanov mysterie' en 'De tweede messias'.

Productspecificaties
EAN : 9789029726504
Auteur(s) : Meade, Glenn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Uitgever : Kok
Verschenen : Mei 2017
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 464
Afmetingen : 230 x 150 x 35 mm
Gewicht : 708 gram
Velden met een * zijn verplicht