Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Thuis op Dunleigh Hall

Titel : Thuis op Dunleigh Hall
Auteur(s) : Epping, Dineke
EAN : 9789029726757
Uitgever : Kok
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Thuis op Dunleigh Hall
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Thuis op Dunleigh Hall van Dineke Epping vertelt het verhaal van een kil verstandshuwelijk wat zich omvormt tot een diepe liefde.

Ierland, 1876. Wat doe je als de plaats die je thuis zou moeten zijn, als een zware last op je schouders rust? William Garney, 4e graaf van Rassmore, erfde van zijn vader het verwaarloosde landgoed Dunleigh en torenhoge schulden. Hij kan op geen enkele manier voldoen aan zijn verantwoordelijkheden. Totdat zijn buurman hem op een nieuw idee brengt...

Als steenrijke Amerikaanse zou Caroline Milton graag gezien moeten zijn in de hoogste kringen van New York. Haar vader dankt zijn fortuin echter aan de aanleg van spoorwegen in de burgeroorlog. Nieuw geld betekent voor als nog weinig aanzien. Carolines moeder weet raad: ze neemt Caroline mee naar Londen, waar de adel altijd op zoek is naar een fortuin om in hun noodlijdende landgoederen te steken. Stel je voor dat Caroline een heuse titel in de wacht sleept.

Voor William is een verbintenis de beste oplossing voor zijn geldgebrek. Maar voor Caroline valt het niet mee de luxe en moderne gemakken van haar New Yorkse villa te verruilen voor een tochtig en kil landhuis in het woeste Ierland. En is hun huwelijk wel opgewassen tegen de dreiging van een opstand?

Dineke Epping debuteerde met het veelgeprezen 'Op de vleugels van de wind', waarmee zij zich onder de grotere namen in het genre van de historische roman wist te scharen.

Productspecificaties
EAN : 9789029726757
Auteur(s) : Epping, Dineke
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Uitgever : Kok
Verschenen : September 2017
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 512
Afmetingen : 223 x 160 x 50 mm
Gewicht : 815 gram
Velden met een * zijn verplicht