Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Voor de leeuwen (over Daniel)

Titel : Voor de leeuwen (over Daniel)
Auteur(s) : Andrews, Mesu
EAN : 9789029729192
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 24,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Voor de leeuwen (over Daniel)
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Mesu Andrews, auteur van bijbels historische romans bijt zich nu vast in de geschiedenis van Daniël. Daarmee brengt zij de tijd van deze profeet tot leven en schrijft een boeiende Bijbels historische roman over deze man die samen met zijn vrouw Abigail, in uitdagende omstandigheden niet alleen zijn geloof behoud, maar ook een maatschappelijke belangrijke rol vervult.

Nadat de jonge Abigail wordt gekidnapt door Babylonische soldaten, komt zij als dienstmeisje terecht bij prins Daniël, met wie ze samewerkt om te overleven aan het Babylonische hof in een volledig heidense samenelving.

Ondanks hun ontluikende verliefdheid verliezen Daniël en Abigail elkaar uit het oog. Nadat ze elk voor hete vuren hebben gestaan, kruisen hun paden later weer en stichten ze een gezin.

Abigail heeft echter een geheim dat haar blijft achtervolgen. Kunnen zij en Daniël hun weg terugvinden naar Yahweh, en naar elkaar?

Mesu Andrews bestudeert diepgaand Gods Woord op zoek naar historische en culturele achtergronden, evenals oude teksten en originele talen. Haar liefde voor Gods Woord is door het schrijven van Bijbels historische romans er alleen maar meer op geworden. Ze schrijft bijbelse romans, rijk aan geestelijk inzicht, die ze ontdekte fascinerende conclusies door haar historische onderzoek.

Mesu Andrews groeide op met een gevarieerd christelijk erfgoed. Haar grootouders kwamen uit de Pilgrim Holiness beweging, Nazarene en Wesleyan Churches. Haar vader was een Quaker en haar moeder Charismatisch. Zoals je je misschien kunt voorstellen, was God een centrale figuur in de meeste gezinsbesprekingen, maar theologie was vooral een slagveld en de Schrift het wapen. Als opstandige tiener verwierp Mesu God en Zijn Woord, maar ontdekte zijj Jezus als een levensveranderende Redder door het vernieuwde leven van een oude vriend.

Haar eerdere boek: Dochter van Jesaja kreeg een opvallend goede ontvangst!

Productspecificaties
EAN : 9789029729192
Auteur(s) : Andrews, Mesu
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : September 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 448
Afmetingen : 215 x 140 x 32 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht