Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Waar de wereld in de oceaan valt

Titel : Waar de wereld in de oceaan valt
Auteur(s) : Martin, Charles
EAN : 9789029729888
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Waar de wereld in de oceaan valt
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Waar de wereld in de oceaan valt is een recente christelijke thriller van Charles Martin. Een boek rond de moderne en zeer rauwe wereld van de slavenhandel, een onverwachte kwetsbaarheid en een zoektocht naar dat wat verloren lijkt. Charles Martin is de auteur die je meeneemt op je vakantie! Waar de wereld in de oceaan valt is het eerste deel in de Murphy Shepherd serie van Charles Martin.

Murphy Shepherd is een man met veel geheimen. Hij woont alleen op een eiland, verzorgt het terrein van een kerk zonder parochianen, en hij zet zijn leven in om mensen in gevaar te redden. Maar terwijl hij rouwt om het verlies van zijn mentor en vriend, is Murphy zelf misschien meer verloren dan hij beseft.

Wanneer hij een vrouw met de naam Summer uit Florida's Intracoastal Waterway haalt, neemt Murphy's missie om zijn mentor aan het einde van de wereld te laten rusten een gevaarlijke wending. Tot Summer aangetrokken en wanhopig op zoek naar haar vermiste dochter, wordt Murphy dieper en dieper getrokken in de donkere en gevaarlijke wereld van de moderne slavernij.

Met de hulp van onverwachte nieuwe vrienden gaan ze de strijd met de klok aan om het meisje te vinden.

Waar de wereld in de oceaan valt is het eerste deel in de Murphy Shepherd serie van Charles Martin. DEEL 2 (!)

Charles Martin is een niet meer weg te denken auteur in de christelijke wereld. Steeds opnieuw weet hij verhalen te vertellen die mensen raken. Charles Martins romans karakteriseren zich door mannelijke hoofdpersonages, die je zou kunnen typeren als 'messiasfiguren'. Maar naar mate het verhaal vordert, komt hun eigen pijn aan het licht en blijken zijzelf net zo goed verlossing nodig te hebben.

Productspecificaties
EAN : 9789029729888
Auteur(s) : Martin, Charles
Taal : Nederlands
Onderwerp : Spannende boeken
Reeks : Murphy Shepherd serie (1)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Juni 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 368
Afmetingen : 215 x 140 x 32 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
Tamelijk onrealistisch
Recensie door: Bram

Het boek gaat over een thema waar niet veel over geschreven wordt. Het is daarmee interessant genoeg om uit te lezen. Toch kan ik het boek geen vier sterren geven of hoger omdat het toch bij vlagen wel heel onrealistisch is. Dit laatste is jammer, ook had het leuk geweest als het boek iets grappiger was geweest.