Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Het huis tussen de appelbomen

Titel : Het huis tussen de appelbomen
Auteur(s) : Chiavaroli, Heidi
EAN : 9789029731539
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Het huis tussen de appelbomen
(Geen beoordelingen)
Delen:

Beschrijving

'Het huis tussen de appelbomen' van Heidi Chiavaroli is een indrukwekkende historische roman voor liefhebbers van Louisa May Alcott. Een jonge vrouw vindt een gedichtenbundel en brieven van een vriendin van de beroemde schrijfster.

Twee vrouwen, érén die in het huidige Massachusetts woont en een andere in Louisa May Alcott's Orchard House kort na de burgeroorlog, overwinnen hun eigen persoonlijke demonen en zoeken een plek om thuis te komen.

2001
In de steek gelaten door haar eigen familie, is Taylor vastbesloten om haar kans om zich bij het huis van haar beste vriendin, Victoria Bennett, te voegen, niet te verknoeien. Maar ondanks het bijwonen van zomerkamp in het historische Orchard House van Louisa May Alcott met Victoria en het delen van dromen om beroemde auteurs te worden, worstelt Taylor om erbij te horen. Als ze naar de universiteit gaat en begint te daten, voelt het alsof Taylor eindelijk haar plek en wat stabiliteit vindt.??totdat Victoria's verraad alles verandert.

1865
Terwijl Louisa May Alcott de wereld rondreist, aanvaardt Johanna Suhre een baan als verzorgster van Louisa's bejaarde ouders en hun huis in Concord. Kort na aankomst in Orchard House ontmoet Johanna Nathan Bancroft en negeert Louisa's waarschuwende woorden, wordt verliefd en accepteert Nathans voorstel. Maar al snel ervaart Johanna de donkere kant van haar man, en ze kan de blauwe plekken die dat met zich meebrengt niet verbergen.

2019
Na het nieuws te hebben ontvangen over de diagnose van Lorraine Bennett, weet Taylor dat ze naar huis moet terugkeren om haar adoptiemoeder weer te zien. Nu een succesvolle auteur, is Taylor vastbesloten om weinig tijd in Concord door te brengen. Toch raakt ze betrokken in het verhaal van een vrouw die daar eeuwen geleden woonde. En door haar verhaal kan Taylor gewoon vergeving vinden en een plek om ergens bij te horen.

Productspecificaties
EAN : 9789029731539
Auteur(s) : Chiavaroli, Heidi
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Thema : Historische fictie
Moderne en hedendaagse fictie
Familiesaga’s
Verhalend thema: liefde en relaties
Late 19e eeuw ca. 1850 tot ca. 1899
Verenigde Staten van Amerika, VS
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Augustus 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 432
Afmetingen : 216 x 141 x 29 mm
Gewicht : 462 gram
Velden met een * zijn verplicht