Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Een weg door vuur en water

Titel : Een weg door vuur en water
Auteur(s) : Martin, Charles
EAN : 9789029732222
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 22,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Een weg door vuur en water
(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

In de christelijke thriller 'Een weg door vuur en water' van Charles Martin krijgt Murphy Shepherd het zwaar te verduren, zelfs voor iemand die weet dat het leven niet over rozen gaat. Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt mensen te redden die slachtoffer geworden zijn van mensenhandel, maar dit keer komt dat wel heel dichtbij.

INKIJKEXEMPLAAR een weg door vuur en water van Charles Martin.

Murphy Shepherd is een redder van mensenlevens, zozeer dat hij er zijn carrière van heeft gemaakt. In de wereld van misbruik en mensenhandel zet hij alles op alles om de slachtoffers te vinden en te bevrijden uit hun benarde situaties.

Na de dood van zijn eerste vrouw Marie trouwt hij met Summer, een vrouw die hij eerder uit de hand van ontvoerders heeft gered. Maar wanneer ze op het punt staan op huwelijksreis te gaan, slaat het onheil toe. Zijn dochter Ellie, Summer, haar dochter en nog een tienermeisje worden ontvoerd.

De ellende die Murphy altijd bij anderen zag komt opeens heel dichtbij en de bodem valt onder zijn bestaan weg. Hij heeft geen idee waar hij moet beginnen met meer doodlopende paden dan sporen om te volgen om zijn geliefden op te sporen, ervaart tegenslag op tegenslag en raakt verzeild in levensgevaarlijke situaties. Maar hij is vastbesloten tot zijn laatste adem te vechten om zijn geliefden te redden.

Hope voelt zich verloren, maar Murphy is bereid zijn laatste adem uit te blazen om ze thuis te brengen.

Een weg door vuur en water is het tweede deel in de serie over Murphy Shepherd en zijn activiteiten rond mensenhandel (human-trafficking). Het is het vervolg op: Waar de wereld in de oceaan valt. Aan een derde deel wordt gewerkt.

Dwars door het schunnige, bloederige en vieze verhaal loopt de lijn van verzoening en bevrijding van alle foute keuzes en zonden.
– het Reformatorisch Dagblad over Waar de wereld in de oceaan valt (deel 1)

Productspecificaties
EAN : 9789029732222
Auteur(s) : Martin, Charles
Taal : Nederlands
Onderwerp : Spannende boeken
Reeks : Murphy Shepherd (2)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Mei 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 368
Afmetingen : 215 x 140 x 27 mm
Gewicht : 422 gram
Velden met een * zijn verplicht
deel twee Murphy Shepherd
Recensie door: A. Boetselaar

Het tweede deel van de serie rond Murphy Shepherd was lang naar uitgekeken. Het is een boek wat je berooft van je nachtrust en weer opnieuw heel spannend is. Het toont een wereld die de meeste mensen niet kennen van vrouwenhandel en het bijna onverhulde kwaad wat mensen kunnen uitwerken tegen anderen die zwakker zijn. Vrouwen, jonge meisjes en zelfs kinderen. Het verhaal is heftig, je proeft dat er mogelijk een nieuwe film in schuilgaat. De handel in jonge meisjes wordt met name beschreven, hoewel veel gelukkig niet al te expliciet wordt. De heldenrol van Murphy Shepherd is niet zelfgekozen, maar het gevolg van een roeping zoals hij dat ervaart. Het gaat om gerechtigheid en herstel. Tot het uiterste gaan is een understatement in het boek. Het boek heeft een wat open einde en dat betekent dat er weer een deel 3 aan zal gaan komen. Pas als het hele verhaal verteld is, kun je dan 5 sterren geven. Nu blijven het er nog even 4.