Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Teken van trouw

Titel : Teken van trouw
Auteur(s) : Grandia, Marianne
EAN : 9789029732567
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 22,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Teken van trouw
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Teken van Trouw is de nieuwe christelijke roman van Marianne Grandia die begin april 2022 uitkwam. U kunt deze roman nu vinden bij Ichthusboekhandel.nl. Een roman over ongedacht licht in de duisternis.

INKIJKEXEMPLAAR Teken van Trouw, Marianne Grandia

In Onder Zijn vleugels en Koorden van liefde leerden lezers Jim kennen als een vriendelijke, rustige en gelovige man, Wanneer Jim te maken krijgt met verlies en problemen, zakt de grond steeds verder onder zijn voeten weg. Hij wordt verteerd door verdriet en schuldgevoel en sluit zich af voor de mensen om hem heen. Ook worstelt hij met vragen over Gods trouw.

Wijkverpleegkundige Meike gaat na haar scheiding terug naar haar geboorteplaats en probeert daar samen met haar dochtertje Emma een nieuw leven op te bouwen. Haar ontmoetingen met Jim maken het er niet eenvoudiger op. Of kan misschien juist hij haar helpen?

Een bemoedigend verhaal dat op dezelfde plek speelt als Onder Zijn vleugels en Koorden van liefde. Teken van Trouw is bovendien te lezen als een op zichzelf staande christelijke roman.

Een eerlijk maar ook bemoedigend verhaal over twee gebroken mensen, die op zoek zijn naar heling, rust en een teken van trouw.

Koop nu online uw exemplaar van de nieuwe roman "Teken van trouw" door Marianne Grandia (Gratis verzending in Nederland) bij Ichthusboekhandel.nl. Reserveren kan nu in één van de winkels en u krijgt dan een mailtje wanneer u uw exemplaar kunt afhalen in die winkel.

Productspecificaties
EAN : 9789029732567
Auteur(s) : Grandia, Marianne
Taal : Nederlands
Onderwerp : Literaire fictie
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : April 2022
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 384
Afmetingen : 222 x 152 x 36 mm
Gewicht : 620 gram
Velden met een * zijn verplicht