Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Teken van trouw

Titel : Teken van trouw
Auteur(s) : Grandia, Marianne
EAN : 9789029732567
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 24,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Teken van trouw
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Teken van Trouw is de nieuwe christelijke roman van Marianne Grandia die begin april 2022 uitkwam. U kunt deze roman nu vinden bij Ichthusboekhandel.nl. Een roman over ongedacht licht in de duisternis.

INKIJKEXEMPLAAR Teken van Trouw, Marianne Grandia

In Onder Zijn vleugels en Koorden van liefde leerden lezers Jim kennen als een vriendelijke, rustige en gelovige man, Wanneer Jim te maken krijgt met verlies en problemen, zakt de grond steeds verder onder zijn voeten weg. Hij wordt verteerd door verdriet en schuldgevoel en sluit zich af voor de mensen om hem heen. Ook worstelt hij met vragen over Gods trouw.

Wijkverpleegkundige Meike gaat na haar scheiding terug naar haar geboorteplaats en probeert daar samen met haar dochtertje Emma een nieuw leven op te bouwen. Haar ontmoetingen met Jim maken het er niet eenvoudiger op. Of kan misschien juist hij haar helpen?

Een bemoedigend verhaal dat op dezelfde plek speelt als Onder Zijn vleugels en Koorden van liefde. Teken van Trouw is bovendien te lezen als een op zichzelf staande christelijke roman.

Een eerlijk maar ook bemoedigend verhaal over twee gebroken mensen, die op zoek zijn naar heling, rust en een teken van trouw.

Koop nu online uw exemplaar van de nieuwe roman "Teken van trouw" door Marianne Grandia (Gratis verzending in Nederland) bij Ichthusboekhandel.nl. Reserveren kan nu in één van de winkels en u krijgt dan een mailtje wanneer u uw exemplaar kunt afhalen in die winkel.

Productspecificaties
EAN : 9789029732567
Auteur(s) : Grandia, Marianne
Taal : Nederlands
Onderwerp : Literaire fictie
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : April 2022
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 384
Afmetingen : 222 x 152 x 36 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
Mooie roman
Recensie door: Jeanne Anna

Met ´Teken van trouw´ heeft Marianne Grandia opnieuw een mooie roman geschreven. Dit is deel drie van de serie rond de kapel. ´Onder Zijn vleugels´en ´Koorden van liefde´ gingen eraan vooraf.Deze roman laat een positieve indruk bij mij achter om meerdere redenen.Allereerst is er een prominente plaats weggelegd voor het geloof. Daarnaast hebben de mensen rondom hoofdpersoon Jim een warme relatie met elkaar en zijn ze zorgzaam. Het leven van Jim gaat niet van een leien dakje, maar als lezer merk je dat Marianne Grandia wil laten zien dat God erbij is door de mensen in zijn omgeving. Verder vind ik het mooi dat Marianne Grandia elke generatie een rol laat spelen in het verhaal. Zowel kinderen als mensen op leeftijd en elke generatie ertussenin geeft zij een stem wat betreft vragen van het leven en vragen over het geloof. Tenslotte maakt de omslag indruk vanwege de schoonheid van de omgeving: een meertje, nevels boven het ondiepe water en de kapel op de achtergrond. Niet minder knap is de manier waarop hoofdpersoon Jim is afgebeeld. Hij zit er eenzaam bij alsof hij een last torst. De hond erbij geeft het plaatje een knipoog: daar spreekt de speelsheid en de hoop uit.