Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De bron van liefde

Titel : De bron van liefde
Auteur(s) : Austin, Lynn
EAN : 9789029733045
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 15,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De bron van liefde
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

In de nieuwe roman van Lynn Austin 'De bron van liefde' die 7 september 2022 verscheen, komt de arts Jimmy Barnett getraumatiseerd terug van de Tweede Wereldoorlog. Zijn beste vriendin Peggy Serrano herkent hem niet meer. Hij is er zo slecht aan toe dat hij zelfs op een psychiatrische afdeling belandt.

Samen met de ouders van Jimmy probeert Peggy erachter komen wat er gebeurd is. Waarom is hij de zin om te leven kwijtgeraakt? Tussen zijn spullen vinden ze een foto van een mysterieuze vrouw... Wat heeft zij met Jimmy te maken?

INKIJKEXEMPLAAR De Bron van Liefde door Lynn Austin

Zeven jaar eerder, toen Gisela Wolff en haar familie de vijandschap tegen haar volk voelden opkomen, ontvluchten ze Duitsland aan boord van het passagiersschip St. Louis, op weg naar Havana, Cuba. Gisela ontmoet Sam Shapiro aan boord en de twee worden al snel verliefd. Maar het schip wordt de veilige haven ontzegd en teruggestuurd naar Europa. Zo begint Gisela's gevaarlijke reis van ballingschap én overleving, alleen mogelijk gemaakt door de vriendelijkheid en moed van een reeks vreemden die ze onderweg ontmoet, waaronder een man die de loop van haar leven zal veranderen.

Het doorzettingsvermogen en de liefde van Peggy maken dit aangrijpende portret van de nasleep van de oorlog tot een prachtig verhaal over moed, vriendschap en geloof.

Lynn Austin wordt geroemd om haar historische romans, zoals 'Dochters van de kust' en 'Eva's dochters'. Later ook door haar Bijbels-historische romans. Ze is een echt familiemens en duikt voor haar verhalen graag in haar eigen familiegeschiedenis. Ze woont in het Amerikaanse stadje Holland, waar haar roman 'Anker in de storm' zich ook afspeelt. Van haar romans zijn in Nederland inmiddels meer dan 400.000 exemplaren verkocht.

De nieuwste boeken van Lynn Austin zijn bij Ichthusboekhandel altijd op voorraad, direct na verschijnen.

U kunt het nieuwste boek van Lynn Austin in 2022 =, De bron van liefde, online bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of komt langs in één van de Ichthusboekwinkels.

Productspecificaties
EAN : 9789029733045
Auteur(s) : Austin, Lynn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : September 2022
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 480
Afmetingen : 222 x 153 x 41 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
De bron van liefde
Recensie door: Jeannette

De bron van liefde van Lynn Austin.Van mijn broer en schoonzus kreeg ik voor mijn verjaardag de nieuwste Lynn Austin 'De bron van liefde'. Het was een echte Lynn Austin en wat heb ik er van genoten. De hoofdpersonen wisselen hun verhaal per hoofdstuk af zodat je helemaal in het verhaal blijft. Het vertelt over Jimmy die met PTSS terugkeert van het slagveld van WOII. Na een mislukte zelfmoordpoging verblijft hij op een psychiatrische afdeling. Zijn buurmeisje Peggy zet alles op alles om hem te helpen.Gisela, een Joodse vrouw uit Berlijn, reist met haar familie op de St. Louis naar Havana om de verschrikkingen van de nazi's te ontvluchten. Het schip wordt echter overal geweigerd aan land te gaan en keert tenslotte met bijna 1000 Joodse mensen terug naar het door oorlog geteisterde Europa. Wat deze mensen met elkaar samenbrengt ontvouwt langzaam maar zeker het verhaal. Het blijft spannend tot aan het epiloog. Wat centraal staat in het boek is het geloof in een God Die ogenschijnlijk niets doet tijdens de verschrikkingen van de Jodenvervolging. Kan je geloof staande blijven als je van nabij meemaakt tot welke afschuwelijke dingen de mens in staat is? Ik raad je aan het boek te lezen en zelf tot een conclusie te komen.