Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Voor het leven / druk 1

Titel : Voor het leven / druk 1
Auteur(s) : Kingsbury, K.
EAN : 9789029795869
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 25,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Voor het leven / druk 1
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

In dit slot van de serie over het gezin Baxter draait alles om een familiereünie. Bijna iedereen heeft wel iets te vieren – maar het geluk wordt overschaduwd door één hartverscheurend bericht.

Terwijl langzaam doordringt welke zware tijd voor hen ligt, moet ieder voor zichzelf bepalen wat echt belangrijk is in het leven. Te midden hiervan worstelen John en Elizabeth met een geheim dat ze nooit eerder met iemand hebben gedeeld. Is er een uitweg uit deze diepe dalen?

Karen Kingsbury is de absolute nummer 1 van christelijke romanschrijvers in Amerika. Van haar ruim veertig romans zijn al meer dan tien miljoen exemplaren in omloop. Ze won talloze prijzen, en sommige van haar boeken worden zelfs verfilmd. Karen krijgt stapels brieven en e-mails van lezers. Hierdoor weet ze dat haar boodschap van hoop al vele levens veranderde.

Karen Kingsbury behaalde in 1986 haar diploma in de journalistiek en werkte een tijdje als sportverslaggever. Daarna schreef ze artikelen voor de voorpagina van The Daily News. Haar eerste boek gaat over een moordzaak die ze in die tijd als journalist heeft gevolgd.

Naast auteur is Karen een veelgeprezen spreker op vrouwenbijeenkomsten. Verder schrijft ze af en toe liedjes. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin. Ze woont in de Pacific Northwest in Amerika met haar man en zes kinderen, waaronder drie geadopteerde jongens uit Haïti.

Gary Smalley is een zeer geliefd schrijver en spreker in de Verenigde Staten. Hij schreef (mee) aan zestien bestsellers, zoals de populaire romanserie over de familie Baxter met Karen Kingsbury. Ook heeft hij enkele filmscripts op zijn naam staan.

Als relatietherapeut maakte hij verschil in het leven van talloze stellen. Hij richtte zelfs een organisatie op waarmee hij zich vanuit een christelijke levensvisie sterk maakt voor gezonde relaties.

Smalley is al meer dan 40 jaar getrouwd met Norma en woont in Missouri, Amerika. Ze hebben drie kinderen en zes kleinkinderen.

Productspecificaties
EAN : 9789029795869
Auteur(s) : Kingsbury, K.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : De familie Baxter
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Juni 2011
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 431
Afmetingen : 215 x 140 x 35 mm
Gewicht : 538 gram
Velden met een * zijn verplicht