Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Twee tinten blauw

Titel : Twee tinten blauw
Auteur(s) : Kingsbury, K
EAN : 9789029795913
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Twee tinten blauw
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Brad Cutler heeft het helemaal voor elkaar. Hij runt een succesvol reclamebureau en staat op het punt te trouwen met Laura, de liefde van zijn leven. Maar één herinnering staat zijn geluk in de weg.

Tien jaar geleden verloor hij zijn onschuld met Emma. Toen zij zwanger bleek te zijn, dwong hij haar in een paniekreactie het kind te laten weghalen.

Voor hij met Laura in het huwelijksbootje kan stappen, wil hij Emma hiervoor vergeving vragen. Maar het verhaal krijgt een onverwachte wending…

AUTEUR:

Karen Kingsbury is de absolute nummer 1 van christelijke romanschrijvers in Amerika. Van haar ruim veertig romans zijn al meer dan tien miljoen exemplaren in omloop. Ze won talloze prijzen, en sommige van haar boeken worden zelfs verfilmd. Karen krijgt stapels brieven en e-mails van lezers. Hierdoor weet ze dat haar boodschap van hoop al vele levens veranderde.

Karen Kingsbury behaalde in 1986 haar diploma in de journalistiek en werkte een tijdje als sportverslaggever. Daarna schreef ze artikelen voor de voorpagina van The Daily News. Haar eerste boek gaat over een moordzaak die ze in die tijd als journalist heeft gevolgd.

Naast auteur is Karen een veelgeprezen spreker op vrouwenbijeenkomsten. Verder schrijft ze af en toe liedjes. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin. Ze woont in de Pacific Northwest in Amerika met haar man en zes kinderen, waaronder drie geadopteerde jongens uit Haïti.

Productspecificaties
EAN : 9789029795913
Auteur(s) : Kingsbury, K
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Maart 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 215 x 140 x 27 mm
Gewicht : 419 gram
Velden met een * zijn verplicht