Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Mijn dochters droom

Titel : Mijn dochters droom
Auteur(s) : Rivers, Francine
EAN : 9789029795975
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 24,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Mijn dochters droom
(Geen beoordelingen)
Delen:

Beschrijving

HET LANG VERWACHTE TWEEDE DEEL

Opgroeien is niet makkelijk voor de kleine Carolyn Arundel.

Terwijl haar moeder ,Hildemara, vanwege tuberculose in quarantaine op haar kamer ligt, bouwt Carolyn een band op met haar oma Marta die bij het gezin is ingetrokken om voor het huishouden te zorgen. Maar als de spanning tussen Hilde en Marta escaleert, denkt Carolyn dat het haar schuld is.

Tijdens haar studententijd krijgt Carolyn de kans zichzelf te ontplooien, maar een tragedie in de familie bedreigt haar net veroverde zelfstandigheid. Ze besluit alle banden met haar familie te verbreken en verdwijnt in de onstuimige subcultuur van San Francisco. Twee jaar later voelt ze zich meer verloren dan ooit en keert aarzelend terug naar haar familie om een nieuw leven te beginnen voor haarzelf en haar dochter, May Flower Dawn.

Het vervolg van Mijn moeders hoop

Francine Rivers (1947) is in 1997 opgenomen in de "Hall of Fame" van de Roman Schrijvers van Amerika (RWA). Ze heeft voor haar boeken verschillende prijzen gewonnen, variërend van "Golden Medallions" tot en met de "Silver Pens". Francine Rivers is een New York Times best-selling authors.

Zelf hecht ze meer waarde aan de personen in haar leven. Ze is al meer dan 30 jaar getrouwd met Rick. Samen hebben ze drie kinderen en drie kleinkinderen. De laaste maken dat ze jong van geest blijft.

Francine en Rick Rivers wonen in Noord California en hebben daar een eigen familiebedrijf. Zelf houdt ze zich voornamelijk bezig met schrijven. Ze heeft tot 1993 een aantal seculiere romans geschreven. In dat jaar verscheen haar eerste christelijke boek, bevrijdende liefde (redeeming love) , bij uitgeverij Tyndale House Publishers. Er zijn inmiddels enkele miljoenen boeken van haar hand verkocht.

website Francine Rivers: HIER!

Productspecificaties
EAN : 9789029795975
Auteur(s) : Rivers, Francine
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : April 2011
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 588
Afmetingen : 215 x 140 x 47 mm
Gewicht : 770 gram
Velden met een * zijn verplicht