Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Viciueze Cirkel / druk 1

Titel : Viciueze Cirkel / druk 1
Auteur(s) : Blackstock, T.
EAN : 9789029796668
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Viciueze Cirkel  / druk 1
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Als Lance Covington een baby vindt op de achterbank van een auto, weet hij dat het de dochter is van een aan drugs verslaafde klasgenoot. Maar voor hij het meisje kan helpen, wordt hij gearresteerd…

De politie ziet Lance aan voor een crimineel die handelt in drugs en mensen. Om zijn onschuld te bewijzen, roept zijn moeder de hulp in van agent Kent Harlan – de man waar ze stiekem een oogje op heeft. Lukt het hen om Lance uit de problemen te halen? En wat gebeurt er met de baby en haar moeder?

Terri Blackstock (1957) is een romanschrijfster die al vele prijzen heeft gewonnen. Toen haar succes in de seculiere wereld op zijn hoogtepunt was, besefte ze dat ze haar talent niet gebruikte zoals God dat bedoelde. Op dat moment besloot ze alleen nog christelijke fictie te schrijven.

Haar boeken gaan over bepaald niet volmaakte christenen die in een crisis terechtkomen, en Gods oplossingen voor hun fouten en verkeerde keuzes. Ze beweert bij uitstek geschikt te zijn om juist dit soort boeken te schrijven, aangezien ze jarenlange persoonlijke ervaring heeft. Omdat ze zelf graag thrillers en misdaadromans leest, schrijft ze met name spannende boeken met een boodschap van geloof.

Terri Blackstock is geboren in Belleville, Illinois. Ze woont tegenwoordig met haar man in Mississippi. Ze hebben drie kinderen – een kleurrijk gezin dat ze ziet als een zegen van God.

Productspecificaties
EAN : 9789029796668
Auteur(s) : Blackstock, T.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Juni 2011
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 303
Afmetingen : 215 x 140 x 28 mm
Gewicht : 429 gram
Velden met een * zijn verplicht